Auris

04.10.2019

Alkuperä: Suomi

16.1.2020 Auris muutti omaan kotiinsa Una-kissan kaveriksi.

25.1.2020

Kuulumisia uudesta kodista:

“Viikko on kohta vierähtänyt ja Auris haluaisi nyt lähettää terveiset ja kiitokset teille! Aurista kotiin hakiessamme hän teki jo silloin heti selväksi, että tässä on nyt perhe, jonka hän ottaa omakseen ja näin onkin käynyt. Auris on kotiutunut aivan uskomattoman hyvin ja heti ensimmäisenä iltana hän hämmästytti meitä heittäytymällä kainaloon nukkumaan. Miten voikin olla näin rohkea kisuliini! Auris osaa nukkua hyvät yöunet ja aamulla hän on ilosta soikeena kun yhdessä herätään ja hän tulee heti pusuttelemaan. Oma vessa löytyi nopeasti ja ruoka maistuu hyvin.

Tiesittekö, että Auriksella on varsin koiramaisia piirteitä? :) Auris seuraa pyydettäessä ja kun lempilelun heittää vähän kauemmaksi, hakee hän sen ylpeän terhakkaana takaisin monta kertaa, jotta palvelijat voivat heittää lelun uudelleen. Nyt on Auris tavannut myös Unan. Kohtaaminen sujui kaikinpuolin toisia kunnioittavasti ja itse asiassa molemmat käyttäytyvät juuri niin kuin ounastelimme. Molemmat ovat kiinnostuneita toisistaan ja Auris osaa olla härkkimättä Unaa liikaa. Una ei tietenkään aivan vielä ole päässyt samalle aaltopituudelle Auriksen kanssa, mutta kiinnostuneena seuraa kuitenkin Auriksen touhuja.”

***

Söpöliini Auris on veljien keskellä kasvanut tomera tyttö, jonka leikeistä ei puutu vauhtia taikka vilskettä. Auris kaipaa kodiltaan turvallista omaa ihmistä ja rauhallista ympäristöä.

2.1.2020

Auriksen emo saapui Rekku Rescuen sijaiskotiin viimeisillään tiinenä synnyttämään ja mammalomalle. Auris on siis syntynyt ja kasvanut elämänsä ensimmäiset kuukaudet sijaiskodissa emon ja sisarusten kanssa.

Auris on suloinen tyttö, joka viihtyy tutussa sylissä. Vaikka Auriksessa onkin riehakas, poikatyttömainen puoli, on hän myös jokseenkin herkkäsieluinen ja saattaa arastella vieraita. Tutun kotihoitajan silitykset, hellittelyt ja sylittelyt kuitenkin kelpaavat Aurikselle mainiosti. Leikkihetket saattavat olla vauhdikkaita, onhan Auris kasvanut poikien keskellä. Painimatseissa Auris ei häviä veljilleen, joten uudessa kodissa voisi olla odottamassa energinen ja nuori kissakaveri, joka jaksaa leikkiä tämän pikku tytön kanssa.

Auris on sijaiskodissa tottunut syömään laadukkaita kuiva- ja märkäruokia sekä lihaa ja seitiä ja toivomme, että samanlainen ruokavalio voi jatkua myös uudessa kodissa.

Neiti on valmis muuttamaan aikaisintaan viikon 2 lopulla. Emme luovuta pentuja ainoaksi kissaksi.