Auris

04.10.2019

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Nurmijärvi (sijaiskodissa)

Söpöliini Auris on veljien keskellä kasvanut tomera tyttö, jonka leikeistä ei puutu vauhtia taikka vilskettä. Auris kaipaa kodiltaan turvallista omaa ihmistä ja rauhallista ympäristöä.

2.1.2020

Auriksen emo saapui Rekku Rescuen sijaiskotiin viimeisillään tiinenä synnyttämään ja mammalomalle. Auris on siis syntynyt ja kasvanut elämänsä ensimmäiset kuukaudet sijaiskodissa emon ja sisarusten kanssa.

Auris on suloinen tyttö, joka viihtyy tutussa sylissä. Vaikka Auriksessa onkin riehakas, poikatyttömainen puoli, on hän myös jokseenkin herkkäsieluinen ja saattaa arastella vieraita. Tutun kotihoitajan silitykset, hellittelyt ja sylittelyt kuitenkin kelpaavat Aurikselle mainiosti. Leikkihetket saattavat olla vauhdikkaita, onhan Auris kasvanut poikien keskellä. Painimatseissa Auris ei häviä veljilleen, joten uudessa kodissa voisi olla odottamassa energinen ja nuori kissakaveri, joka jaksaa leikkiä tämän pikku tytön kanssa.

Auris on sijaiskodissa tottunut syömään laadukkaita kuiva- ja märkäruokia sekä lihaa ja seitiä ja toivomme, että samanlainen ruokavalio voi jatkua myös uudessa kodissa.

Neiti on valmis muuttamaan aikaisintaan viikon 2 lopulla. Emme luovuta pentuja ainoaksi kissaksi.