Aura

Lisätty sivulle: 2010-10-12

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Aura
1.12.2010 Aura ja Carlita muuttivat yhteiseen kotiin Helsinkiin.

***

Naaraspentu, noin 3,5kk (marraskuun alkupuolella 2010)/Helsingissä

22.11.2010 Aura on yhdessä hoitopaikassa Carlitan kanssa.

12.10.2010 Mustapekka ja Aura odottavat omaa kotia kotihoitopaikassa Tallinnassa. Alunperin pentuja oli neljä, mutta kahdelle pennulle on jo löytynyt omat kodit Tallinnasta.

Kertomus Tallinnasta: Mielisairaalasta mustan kissan pennut.
Larissa käy joka päivä mielisairalaassa ruokkimassa kissoja. Miehet leikkasivat ruohoa ja löysivät 4 pientä pentua ja kutsuivat Larissan- hän otti ne pennut hoitoon ja 2 päivää ruokki heitä pullosta ja samalla kävi etsimässä emo-kissaa.
Kissa-emo ei mennyt pois vain etsi pentujaan, ja lopuksi meni loukkuun. Onneksi emolla oli vielä maitoa ja pennut aloittivat heti imemään. Kissaperhe on yhdessä ja kaikki on kunnossa. Nämä pennut ovat kasvaneet ihmisen vieressä ja ovat rohkeat, rakastavat ja suloiset sylikissat.

Kissaa ei tarvitse itse lähteä hakemaan Tallinnasta, vaan kuljetus Suomeen hoidetaan sovitusti ja ennen Suomeen tuloa kissa käytetään vielä virkaeläinlääkärin tarkastuksessa.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.