Auntti

2-3v (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Vantaa (sijaiskodissa)

Kovaa vauhtia sosialisoitumista opetteleva kiltti poikakissa Auntti on etsimässä omaa loppuelämänkotiaan perheestä, jossa olisi jo valmiiksi kissa.

31.5.2024

Ujopiimä Auntti, Alias Antti saapui yhdistykselle arviolta 1,5-vuoden ikäisenä elokuussa 2023 kolmen muun kissan kanssa. Toiseen sijaiskotiin poika muutti maaliskuussa -24. vielä arkaillen ihmisiä. Hän tukeutui kovin muihin kissa kavereihin, jonka johdosta hänet päädyttiin siirtämään toiseen kotiin. Auntti on reipastunut kovaa vauhtia ja hänen rakkautensa muita kissoja kohtaan vahvistui, pojan kaipaillessa sijaiskodin oman kissan perään. Voineekin sanoa, että poika tosiaan kaipaa kissaseuraa loppuelämän kodista. Hän on hyvin kohtelias, keimaileva ja läheisyyttä kaipaava toisia kissoja kohtaan.

Pojan kanssa on edistytty siihen pisteeseen, että hän ottaa ruokaa ja varsinkin herkkuja kädestä. Usein makutahnan annettaessa on kissaa voinut rapsutella, silitellä ja jopa harjata. Tämä kaikki toiminto ihmiseltä hyväksytään paremmin, kun talon kissa on vieressä. Auntti liikku kodissa reippaasti ja tutkii paikkoja. Välilä hänellä on tarve juosta vastakkaiseen suuntaan, kun ihminen kävelee ohitse. Pojalle kelpaa kaikki ruoat, kuivanappuiden syöttäminen harjoitusten aikana on lopetettu, sillä hän alkoi kutisemaan ja uskomme, että ne jollain tapaa allergisoi. Leikkii hyvin mielellään pitkillä onkin leluilla ja juoksee kovasti perässä. Aivan ykkös leikiksi on muodostunut lattialle olevan pyyhkeen alla heiluva keppi. Pallot eivät pätkääkään kiinnosta.

Arkuuden vuoksi hän ei ole käsiteltävissä, jonka vuoksi on tärkeää, että loppuelämänkodissa jatketaan sosiaalistamisharjoituksia mm. eläinlääkärikäyntien vuoksi. Poika kuitenkin mielellään viettää aikaa ihmisten seurassa olohuoneessa, on hänet tavattu nukkuvankin luottavaisin mielin tv:n vieressä. Luottamus ihmiseen näyttää tulevan hitaasti, mutta varmasti. Kovasti Auntti sijaiskodissa juttelee nykyään ja vastailee takaisinkin. Poika on sijaiskodin mielestä täysi 10-, ainoa miinus on hänen arkuutensa, joka varmasti poistuu ajan myötä. Auntin elämää voi seurailla sijaiskodin instagramissa @grzycatlady.

Auntin tulevalta kodilta toivomme kissakokemusta ja ymmärrystä kissojen sosialisoitumisesta. Tulevalla kodilla tulee olla kotona muiden kissojen seurasta pitävä kissa, jotta Auntti oppisi luottamaan ihmiseen entistä enemmän.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 250 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Rekku Rescue ry on rekisteröitynyt eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 17893077.

Tiedustelut

Emilia / 045 608 0788

Soittoajat: Sopimuksen mukaan.

emiliarekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Auntti

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.