Auni

Lisätty sivulle: 2016-07-18

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Auni
22.9.2016 Auni sai kodin Vantaalta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

24.9.2016 Kuvaterveisiä Aunilta!

***

Leikattu naaraspentu, synt. n. 8.5.2016. Kotihoidossa Vantaalla. Luovutus aikaisintaan 31.7.

22.8.2016 Auni on reipastunut kovasti kahden sisaruksista lähdettyä omaan kotiinsa. Siro, usein hämmästyneen näköinen söpöliini juoksee ovelle vastaan, kellahtaa jalkoihin rapsutettavaksi ja naukuu perään kun kotihoitaja lähtee huoneesta. Vieraitakin tullaan tervehtimään reippaasti. Auni on tavannut myös hoitopaikan 6 muuta kissaa ja ottaa uudet tuttavuudet reippaasti ja nätisti vastaan. Auni on melkoisen rauhallinen leikkijä, joten kovin raisua seuraa se ei kaipaa, ehkäpä toinen kiltti tyttökissa olisi Aunille sopiva kaveri.

18.7.2016 Sisarukset Auni, Emi, Maili ja Uoti luovutettiin Rekku Rescuelle Etelä-Karjalasta omistajaltaan, kun vapaana ulkoillut emo olikin saanut ei-toivotut pennut ja paikallinen valvontaeläinlääkäri ehdotti niistä luopumista. Pennut matkasivat kotihoitoon ja emo leikkautettiin yhdistyksen puolesta. Alkuun uuteen paikkaan joutuminen oli pennuille shokki, ja ensimmäisessä majapaikassaan ne olivat melkoisia poksujia. Siirryttyään pääkaupunkiseudulle hoitoon pentujen sosiaalinen ja lupsakka luonne tuli kuitenkin äkkiä esiin, ovathan ne syntymäkodissaan kuitenkin tottuneet ihmiseen ja olleet sisätiloissa. Aivan ensimmäisenä kaikkien sydämen sulattivat ruoka-ajat, ja nyt neljän kissan kuoro kehrää jo heti hoitohuoneeseen mennessä. Yllättäviin tilanteisiin saatetaan edelleen reagoida karvat pörhistämällä. Hoitotoimenpiteet, kuten madotus ja kynsienleikkuu, sujuvat ihan nätisti ja sylissä olemiseen on totuttu nopeasti. Nelikon leikeissä on melkoista vauhdin huumaa, omassa kodissa tulisikin olla kaveri juoksu- ja painileikkeihin, vaikkapa sisaruksesta.

Auni on suloinen pieni empijä, kova kehräämään ja rakastaa huomiota uskallettuaan tulla paikalle. Auni ei näistä sisaruksista sovi välttämättä aivan pienten lasten perheeseen.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.