Atte (nyk. Eino)

Lisätty sivulle: 2007-11-13

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Atte (nyk. Eino)
4.1.2008 Atte muutti omaan kotiin.

***

Kuulumisia kodista:

19.3.2008 Hei! Atte, nykyiseltä nimeltään Eino, on aivan ihana kisu! Puskee, pusuttelee ja juttelee kaikille.Rakastaa sylissä oloa, nytkin kehrää tyytyväisenä ja tarkkailee kirjoittamistani.Olenkin nauranut, että pitäisi hankkia kantoliina kissaa varten, että pystyisi tekemään muutakin kotona ollessa. Kun leikkipuuska iskee, on meno villiä. Muutama verho joutanut roskiin Einon käsittelyn jälkeen, mutta vihainen tälle kaverille ei voi olla! Välillä käytös muistuttaa koiraa, on varmaankin ottanut oppia pian 12 vuotiaalta Otolta. Aina kotiin tullessa tulevat molemmat vastaan ovelle, ihanaa. Saunaankin on Eino jokusen kerran tullut mukaan, mutta löylyn heitosta se ei pidä. Pallon heitosta Eino sitävastoin pitää, juoksee sen kiinni ja jää odottamaan uutta heittoa. Tätä leikkiä voi jatkaa vaikka kuinka kauan!
Kiitokset Rekkurescuen väelle, teette hyvää työtä! T:Lea ja Eino

***

Urospentu, noin 4,5kk (joulukuussa 2007)/Vantaalla

29.12.2007 Amelia, Atte, Aada ja Ami siirtyivät samaan hoitokotiin Mimsi kissan kanssa. Arempi Mimsi voi ottaa huoletta pentueesta mallia ja toivottavasti Mimsi rohkaistuu pian myös itse näin reippaassa seurassa! A-tiimi on täynnä todellisia herranterttuja jotka toivottavasti voivat aloittaa uuden vuoden parhaalla mahdollisella lahjalla, eli saamalla oman rakastavan kodin!

9.12.2007 ensimmäisen kotihoitajan viesti:
“Olemme jopa 4 kuukaiset mutta kukaan ei ole vielä halunnut meitä kotiutaa. MIKSI? Totta kai, olemme me valitettavan tavallisen näköiset raidalliset kisulit eikä turkitkan ole tuuheat. MUTTA! Katsokaa, kuinka herkät, huomavaiset ja rakastavat me olemme- Istuisimme sylissä, kehräisimme ja suutelisimme päivät läpi. Ottakaa meitä ja ette tulee koskaan pahoitelemaan- Me lahjoitamme teille määrättömän rakkauten, laulamme yöksi kehtolaulun ja lämmitämme sydämet. Missähän Te viivähdytte, rakkaat perheemme? Odotamme Teitä!”

13.11.2007 Seuralliset sisarukset Aada, Atte, Amelia ja Ami odottavat omaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen.

Kertomus:
4 noin 3kk ikäistä raidallista vihreäsilmäistä sisarusta- 2 siskoa ja 2 veljeä.
6 noin 1 kk kissalasta oli hylätty kerrostalon portaikkon eteen: 1 pikkuinen jäi auton alle, 1 hävisi ja 4 pääsi kotihoitoon. Terveet ja vallattomat kissalapset ovat erittäin ystävälliset ja rakastavat, haluavat olla sylissä, kehräävät ja suukottelevat.

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.