Athos

Lisätty sivulle: 2013-02-17

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Athos
21.3.2013 Athos muutti omaan kotiin Mäntsälään.

***

Urospentu, noin 2,5kk (helmikuussa 2013), kotihoidossa Tallinnassa

6.3.2013 Athos voidaan luovuttaa myös ilman veljeään, jos tulevassa kodissa on ystävällinen kissakaveri odottamassa.

17.2.2013 Athos 2,5kk on hurmaava, pieni, suloinen ja niin ihanan seurallinen, upeanvärinen untuvaturkkinen kissanpentu. Aivan ihana tapaus, niin kiltti ja viaton. Pentu on kasvanut perheen keskellä, öisin nukkuu kissaemon kainalossa ja hoitomamman sängyssä. Tämä pikkuinen kissalapsi on vailla huolehtivaa, pysyvää, sydämellistä loppuelämän kotia. Annetaan silmäteräksi veljensa D’Artagnanin kanssa samaan kotiin, jossa saa osakseen paljon hellyyttä ja rakkautta. Pojat ovat erittäin leikkisiä. Riehuvat ja painivat yhdessä. Molemmilla on kaunis silkkiturkki.

Kissalapset ovat ruokittu hyvin laadukkalla eläinkaupan ruolla, ovat saaneet asianmukaisen matolääkityksen ja ovat 100% sisäsiistejä molemmat. Yhdessä he aina leikkivät, syövät, nukkuvat ja tutkivat uusia asioita. Ilo olisi niin kisuvauvoille kuin hoitomammallekin, jos saisivat yhteisen kodin, saisivat yhdessä varttua isoiksi. Nämä kaksi suloista pörröpehmopalloa ovat valmiita tassuttelemaan kohti omaa rakastavaa kotia maaliskuussa 2013. Pentujen emo Jessy synnytti pennut ulkona kujalla -20 asteen pakkaseen. Perhe haettiin turvaan sijaiskotiin.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpennulle on myös tehty sienitesti. Kissanpennulla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissanpentu on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissanpentu luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.