Asuna

6-12 kk (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

26.11.2019 Asuna muutti yhteiseen kotiin siskonsa Rikan kanssa.

***

Asuna on hyvin kiltti, herttainen ja rakastava. Tätä rakkautta Asuna osoittaa tekemällä jatkuvaa kahdeksikkoa ihmisten jalkojen ympärillä. Asunan suurin tavoite on saada itsensä käärittyä jalan ympärille, mutta yleensä se päättyy siihen, että Asuna kaatuu lattialle. Siitä asennosta on tosin hyvä kerjätä jatkohuomiota.

01.11.2019

Asuna on saapunut sijaiskotiinsa Pohjanmaalta toisen yhdistyksen kautta. Sisarustensa Kiriton, Yuukin, Rikan ja Ryuun kanssa Asuna on saanut leikkiä ja oppia sisäkissan tavoille. Asuna ei jää isompien veljiensä jalkoihin ruoka-aikaan tai leikkiessä. Uusien ihmisten seurassa Asuna on vähän ujo, mutta tokenee kyllä kun luottamus on luotu. Asuna ja sisaruksensa ovat voineet hyvin, ja hammaskalustotkin ovat jokaisella kunnossa. Asunan sterihaava ärtyi riehakkaista leikeistä, joten hän joutui viettämään tovin haavaa suojaavassa sukkapuvussa. Haava onneksi parantui hyvin, ja puku saa jäädä historiaan.

Asuna on iso luonne pienessä ruumiissa. Iso on kehräysäänikin kun hän rapsutuksia saa, eikä siihen meinaa syli riittääkään kun Asuna meinaa kierähdellä lattialle.

Uudelta kodiltaan Asuna odottaa huomiota ja kissakaveria. Jos kaveria ei entuudestaan löydy, Rika-sisko varmasti muuttaa mielellään Asunan kanssa samaan kotiin.