Aston (nyk. Almo)

Lisätty sivulle: 2007-04-01

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Aston (nyk. Almo)
13.4.2007 Aston muutti omaan kotiin.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

11.10.2013 Minut tunnetaan nykyään nimellä Almo ja olen erittäin ihmisrakas sekä läheisyyttä kaipaava kissa. Olen voinut hyvin sekä pysynyt terveenä. Parasta on kisata kissakavereiden kanssa (2kpl) tai makoilla ihmisten vieressä rapsutettavana. Tosin jälkimmäinen taitaa olla jo nykyisin mieluisampaa kun tuota ikääkin on ihan kohta jo 7 v. Yöllä viihdyn erityisesti “iskän” kainalossa. Perheen kahdesta lapsestakin tykkään, vaikkakaan en siitä, että karvoista/hännästä vedetään. Ehkäpä he isompana sitten osaavat hoitaa minua sievemmin. Kaiken kaikkiaan olen viihtynyt saamassani kodissa erittäin hyvin.

PS. Alkuaikojen vaikeuksista minulla on muistona enää oikeastaan vain se, kun saan ruuaksi jotain todella hyvää kuten raakaa jauhenlihaa. Silloin on edelleen oltava tarkkana ja vilkuiltava jatkuvasti taaksepäin, että kerkeän alta pois jos joku isompi kissa tulee..

***

Uros, noin 5,5 kk (huhtikuussa 2007)

Kaunis tummavärinen noin 5 kk pitkäkarvainen metsäkissan kaltainen kolli. Sillä on isot surulliset silmät ja valtavat tassut- siitä taitaa tulla isokokoinen kissa.

Kerrostalon asukkaiden sanojen mukaan pikkuinen kisu tuli pihalle jopa joulukuussa, heti löysi itselleen sijaisisän- ison mustan kollin ja juokseli sen perässä. Mitäs teet jos emokissaa ei ole saatavalla!

Söi mitä onnistui löytää ja piilotteli talon seinässä olevassa pienessä raossa – miten se sinne mahdui!

Kiltti yrittelijäs kisu kesti yksinäisyyden, kylmän ja nälän!

Maaliskuussa se pääsi hoitokotiin ja on täysin kesyttynyt, ystävällinen ja kaikkia rakastava- siitä tulee ihana lemmikki.