Ask

Lisätty sivulle: 2013-11-03

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Ask
11.12.2013 Ask muutti omaan kotiin Helsinkiin yhdessä veljensä Adrianin kanssa.

***

Kuulumisia kodista:

30.6.2014 Kuvaterveinen Askilta ja Adrianilta.

***

Leikattu urospentu, noin 13 vkoa. Kotihoidossa Helsingissä.

27.11.2013 Adrian ja Ask ehtivät jo muuttaa omaan kotiin, mutta palautuivat yhdistykselle perheessä puhjenneen allergian vuoksi. Pojat etsisivät mielellään yhteistä kotia.

5.11.2013 Ask on oikea hempeilijä, joka ihan ensimmäisenä (toki ruokailun ja villien leikkien jälkeen) liimautuu hoitotädin kylkeen hellittäväksi tai nokosille. Kehräys raikaa, ja jos silitykset jostain syystä keskeytyvät ennen aikojaan saa palvelija osakseen syyttävän katseen, välillä kättä jopa tönitään tassulla uudestaan liikkeelle. Askia ei varsinaisesti ujoksi voi moittia, mutta uusiin paikkoihin ja asioihin herra tutustuu rämäpäisiin sisaruksiinsa verrattuna jälkijunassa.

Ask sisaruksineen tulivat hoitoon niin pieninä, että niistä on ilman sen kummempia ponnisteluja kasvanut reippaita, ihmisiin tottuneita ja vilkkaita kissanalkuja, jotka etsivät ensisijaisesti kotia joko pareittain yhdessä tai toisen kissan kaverina. Hoitotoimenpiteet sujuvat näiden pikkuisten kanssa todella leppoisasti, ja muutenkin kyseessä tuntuu olevan hyvinkin mutkaton ja normaali kuusikko. Luovutusikäisiä pennut ovat 17.11, ja sitä ennen heihin saa sovittaessa käydä tutustumassa hoitokodissa Helsingissä.

Pennuilla oli hoitoon tullessaan vatsat kovin sekaisin ilmeisesti sisäloisten jäljiltä, ja ripuli jatkui tukihoidosta huolimatta pitkään. Tämän vuoksi pentujen ruokavalio on ollut melkoisen rajoittunutta, ja esimerkiksi kuivaruokaa ollaan vasta viime päivinä maisteltu ensimmäistä kertaa. Myös uudessa kodissa tulee ainakin alkuun olla erityisen tarkkana ruokinnan suhteen ja lisätä uusia ruokamerkkejä varovaisesti ja asteittain.

3.11.2013 Agatha, Astrid, Agaton, Adrian, Alfons ja Ask ovat noin kolmen viikon iässä loukutettu sisarusparvi Satakunnasta. Ipanoista on kasvanut reippaita ja kehrääväisiä kissanalkuja jotka etsivät ensisijaisesti kissakaverillista kotia. Ensimmäisessä hoitopaikassaan pennut ovat tottuneet lapsiin. Lisätietoja ja -kuvia tulossa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.