Ashley

10/2021 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

4.3.2022 Ashley muutti siskonsa Mary-Katen kanssa omaan yhteiseen kotiin.

Ashley on valloittava, reipas ja läheisyyttä kaipaava tyttö, joka etsii kotia yhdessä siskonsa Mary-Katen kanssa.

21.2.2022

Ashley suhtautuu maailmaan kissanpennun mielenkiinnolla. Kaikkea mahdollisesti heiluvaa pitää saada heilutella, kasvien ruukuista on mukava ruopsutella multaa, pureskella oksia ja kokeilla jospa saisi itsensä ängettyä sisälle vaikkapa kenkään. Jos läppärin laittaa päälle niin näppiksen päälle on ihan pakko päästä päikkäreille. Ashley rakastaa jahdata palloja ja aloittaa omia villejä leikkejä minkä tahansa lelun kanssa. Metsästyksessä hän on virtuoosi, vaikka huiskun jahtaamisessa hän antaakin usein vuoron kaverille. Kaverin kanssa painiminen ja lusikassa nukkuminen kuuluvat ehdottomiin lempiharrastuksiin. Ashley suhtautuu ihmisen aktiiviseen lähestymiseen välillä pienellä varauksella, mutta on hipsinyt ensimmäisestä päivästä lähtien salaa yöllä nukkumaan poski sijaiskodin hoitajan poskea vasten kun luulee tämän olevan unessa. Iltaisin hän tulee sohvalla kylkeen kiinni hurisemaan onnesta. Nostelusta hän ei välitä, mutta sen sallii. Ashley haluaa kissan lailla itse valita mitä ja milloin tekee, mutta haluaa selvästi tulla aina lähelle. 

 

Ashleyllä oli sijaiskotiin tullessaan paha kissaflunssa, joka on antibioottien avulla helpottanut. Hän tekee asiansa aina hiekkalaatikkoon ja ruoka maistuu hyvin. Kynsienleikkuu, antibiootin anto, sekä korvien ja hampaiden tarkastus onnistuu ongelmitta silloin kun hän on uninen ja rapsuteltu tyytyväiseen kehräystilaan. Valppaammassa tilassa tyttö ei näistä toimenpiteistä tykkää, vaikka onnistuvat ne silloinkin. Myös boksittaminen onnistuu vaivatta, vaikkei hän siitä välitäkään.

 

Ashley etsii loppuelämän kotia yhdessä siskonsa Mary- Katen kanssa. Reippautensa vuoksi tyttö voisi soveltua myös ensimmäiseksi kissaksi, lapsiperheeseen tai kotiin, jossa on muita eläimiä. Koska ympäristö ja kasvit nähdään nyt kovin mielenkiintoisena, on tärkeää, että kodissa on vain kissaystävällisiä kasveja ja mahdolliset vaaralliset esineet ja aineet on sijoitettu kissojen ulottumattomille.