Ashild

n. pari vuotta (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Ashild (aka. Sintti / Hilda) on erittäin leikkisä ja energinen pieni tyttö.

15.2.023 Meille saapuessa Sintti oli populaation/pentueen arin kissa, muut kaverit olivat jo saaneet kodin, mutta häneen ei saanut vielä edes koskea. Tällä hetkellä tilanne on ihan toinen. Sintti on erittäin leikkisä ja utelias. Narulelujen metsästys isoilla lokilla on tosi kivaa. Kaikki pienet esineet mitä asunnosta löytyy kelpaa leluksi eikä leikkien lomassa ehdi kuin hetken levähtää. Jos ihminen jossain touhuaa on Sintti pian paikalla tarkistamassa tilanteen. Tekemisestä riippuen saattaa osallistua auttamaan. Yksi ihan lempiasioista on aktivointimatto. Siihen viedään saalistetut aarteet, sen päällä leikitään, maton kanssa painitaan, naksujen kaivelu hapsujen seasta on kivaa ja sitten kun väsyttää sen päällä nukutaan. Myös sijaiskodin omia kissoija hän leikittää reippaasti.

Ashild tulee hyvin toimeen muiden kissojen kanssa alun ujostelun jälkeen ja uudessa kodissa olisikin mieluusti odottamassa leikkikaveriksi toinen nuori ja kilttiluonteinen kissa. Luonteeltaan Sintti on alistuva ja kiltti, joten voimakasluonteinen kissakaveri ei sovellu hänelle kaveriksi.

Sintti ei ole sylikissa, mutta rakastaa silityksiä ja kehräys yhden silityksen jälkeen on taattu. Välillä se kipittää ihmisen luota toisen luo kun haluaa kaikilta rapsutuksia eikä pistä pahakseen vaikka kaksi kättä silittää samaan aikaan. Hän on myös todella kiltti. Ei ole ikinä raapinut tai purrut ihmistä ikävistäkin hoitotoimenpiteistä huolimatta. Leikkimisen lisäksi lempiasioita on ruoka. Sintti syö nopeasti ja hyvällä ruokahalulla omat ja muidenkin ruuat. Oli ne sitten toisen kissan tai ihmisen. Ruoka on niin kiva juttu, että aktivointilelut ratkaistaan nopeasti ja asuntoon piilotetut naksut etsitään tarmokkaasti. Ruokia ei siis voi jättää tasoille vahtimatta. Välillä avaamattomat pakkauksetkin revitään auki jos tuoksu on hyvä.

Sintti ei ainakaan vielä ole kovin hyvin ymmärtänyt raapimapuiden käyttöä joten kynnet teroitetaan työtuoliin, sohvaan ja sänkyyn. Arkuuttakin vielä vähän löytyy. Rapusta / naapurista kuuluvat kovat äänet saattaa saada pelokkaaksi välillä me tutut ihmisetkin ollaan sen mielestä hetkellisesti pelottavia. Vieraita se pelkää todella paljon. Ei ole koskaan tullut piilosta pois vieraan ihmisen paikalla ollessa. Näin ollen Sintin uudessa kodissa elämänmenon tulisi olla melko rauhallista, eikä hän sovellu esim. pikkulapsiperheeseen.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 250 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Elina / 045 214 3928

Soittoajat: Sopimuksen mukaan.

elinarekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Ashild

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.