Asagi (nyk. Beatrice)

20.08.2017

Alkuperä: Suomi

17.1.2023 Asagi (nyk. Beatrice) ja Mister X (nyk. Benedick) muuttivat yhdessä omaan loppuelämän kotiinsa. 

***

Asagi on sosiaalinen ja puhelias kissaneiti, joka etsii yhteistä kotia ystävänsä Mister X:n kanssa.

19.12.2022

Asagi sai kodin alun perin pentuna Rekku Rescuen kautta, mutta hän palautui itsestään riippumattomista syistä takaisin yhdistykselle etsimään kotia. Asagi on rodultaan itämainen pitkäkarva, jolla on kaunis silkinpehmeä turkki. Neiti on aina hyvällä tuulella ja tulee ihmisen luokse kutsusta. Hän kiintyy omistajaansa, mutta on vieraita kohtaan varautunut. Asagilla on kova ja korkea ääni, jota hän käyttää erityisesti ruoka-aikaan.

Asagi kipuaa syliin aina, kun näkee siihen mahdollisuuden, oli ihminen sitten syömässä aamupalaa tai makaamassa kyljellään. Kun neidin siirtää muualle, tulee hän hetken päästä uudestaan kokeilemaan onneaan. Myös sänkyyn tullaan hengailemaan päivittäin. Viltin leipominen onkin Asagin lempiharrastus onkilelulla leikkimisen lisäksi. Neiti on perusterve, hän ei ole toistaiseksi nirsoillut ruuista ja vessareissutkin sujuvat häneltä moitteettomasti.

Asagi ja Mister ovat erittäin kilttejä kissoja. Kumpikaan ei ole koskaan purrut tai raapaissut sijaiskodissa ihmistä missään tilanteessa. Kovat äänet tosin pelottavat kaksikkoa, jolloin he luikkivat pakoon. Kissat kaipaavat rauhallista loppuelämän kotia, jossa oltaisiin valmiita hankkimaan Asagille kissakaveri, kun Misteristä aika jättää. Lisäksi kaksikko viettää paljon aikaa kiipeilypuussa ja toivookin, että omasta kodista löytyisi sellainen.

Viidessä ensimmäisessä kuvassa on Asagi nyt, ja neljässä jälkimmäisessä kuvassa on Asagi pentuna.

***

5.1.2018 Sisarukset ja parhaat kaverit Asagi ja Gin valloittivat kotihoitajiensa sydämen niin täysin, että sijaiskodista tuli niiden loppuelämän koti.

***

Asagi on luonteeltaan kiltti ja rauhallinen.

11.12.2017

Yllätyspennut alkavat olla jo yli luovutusiän, ja reippautta ja vauhtia on tullut roimasti lisää viime viikkoina. Yölliset rallit huomaa siitä, että aamulla on matot rutussa ja välillä vesikuppikin nurin. Puuhaa riittää kisuilla siis vuorokauden ympäri. Painileikkejä harrastetaan välillä keskenään ja välillä Iro-emon kanssa.

Aran emon “perimän” huomaa siitä, että pennut ovat äkkinäisille ja koville äänille edelleen hieman säikkyjä. Uusia ihmisiä kohtaan ne ovat kuitenkin hyvin uteliaita ja tulevat pian pyörimään ympärille, kun vieraita käy kylässä.

Asagi ja Gin muuttaisivat mielellään yhdessä rauhalliseen aikuiskotiin, mutta ne voivat muuttaa myös erikseen. Siinä tapauksessa niiden uusissa kodeissa tulee olla kiltti, mutta leikkisä kissakaveri odottamassa. Pienten lasten perheeseen pennut eivät sovi.

21.11.2017

Asagin, Ginin ja Jokonin emo Iro oli ollut hoitopaikassa muutaman viikon vanhemman pentunsa kanssa, kun kaikkien yllätykseksi se pyöräytti lisää pentuja. Kuudesta pennusta kolme selvisi.

Vaikka pennut ovat syntyneet ja kasvaneet kotihoitopaikassa, niiden luonteeseen on selvästi vaikuttanut melko varautunut emo. Yllättävät äänet ja liikkeet pelästyttävät kolmikon helposti, ja vieraiden ihmisten saapuessa kyläilemään tutustuminen aloitetaan hissuksiin turvapaikasta sängyn alta.

Leikitkin kolmikolla tuntuvat olevan melko rauhallisia, mutta oikeiden lelujen avulla pentuihin saa kyllä pienen rohkaisun jälkeen liikettä!

Asagi viihtyy paljon veljensä Ginin kanssa ja tämä kaksikko voisikin muuttaa uuteen kotiin yhdessä. Pienten lasten perheeseen Asagi ei sovi.