Asa

Lisätty sivulle: 2015-11-09

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Asa
21.11.2015 Asa muutti omaan kotiin Espooseen yhdessä veljensä Ruubenin kanssa.

***

Leikattu urospentu, synt. 8/2015.

16.11. 2015 Asa-pojasta on tullut niin paljon kyselyjä, että tällä hetkellä emme ota enempää vastaan.

9.11.2015 Elokuun lopulla Rekkujen kotihoitopaikkaan tuotiin viimeisillään tiineenä oleva naaraskissa, joka lähes saman tien synnytti suloisen pentueen. Pennut nimettiin suomalaisten muusikoiden mukaan, ja niistä tuli Mariska sekä räppäripojat Asa, Brädi, Ruuben ja Särre.

Asa on komea ja seurallinen poikakissa. Siitä tulee mitä luultavimmin pitkäkarvainen. Asalla, kuten muillakin räppäripentueen jäsenillä on peukalo eli niiden kannusvarvas muistuttaa ihmisen peukaloa. Asa tykkää kovasti ihmisistä ja sylissä istumisesta. Se on rohkea ja reipas poika, josta on kasvamassa kookas kolli.

Asa etsii kotia, jossa olisi sille kiva kollikissa kaveriksi. Aivan pienten lasten perheeseen poika ei sovi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.