Arya

Lisätty sivulle: 2011-08-10

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Arya
3.12.2011 Arya muutti omaan kotiin Keravalle.

***

Naaras, n. 6kk (marraskuussa 2011)/Espoossa

21.11.2011 Arya on ihmisrakas seikkailijakissa, joka alkuviikkojen ujostelun jälkeen on ottanut koko kodin haltuunsa. Joka kolo on nyt tutkittu, ja tutuksi ovat tulleet talon muut kissat, lapset ja iso koira. Aryalla on tasainen luonne ja hyvät hermot, pikkukolahduksista ei enää piittaa mitään. Alkuun Aryalle ruoka oli kaikki kaikessa, ja muristen kaverilleen Ardalle se piti ruokakuppia omanaan, nyt kun Arya on huomannut ettei se ruoka ole loppumassa, saa ruokailemassa olla muutkin kissat.

Arya on leikkisä ja reipas, rapsutuksia rakastava kissa joka mielellään tulee sohvalle viereen kehräämään. Arya ja Arda puuhailevat paljon yhdessä ja olisikin kiva jos tyttöset pääsisivät samaan kotiin, tai jonkun toisen kissan kaveriksi!

30.10.2011 Arya tuli kotihoitoon Suomeen ja on samassa hoitopaikassa Ardan kanssa.

26.10.2011 Aryan veljekset ovat jo pääseet kotihoitoon tai omaan kotiin, mutta tämä yksinäinen tyttö odottaa vielä omaa kotiaan.

10.8.2011 Sisarukset Arya, Benjen, Bran ja Robb odottavat omaan kotiin pääsyä Tallinnassa joko yhdessä tai erikseen.

Arya on kotihoitajan mukaan ystävällinen ja rauhallinen.

Kissojen tarina: Vanha omakotitalo paloi ja mummo kuoli tulessa. Mummon kissat pääsivät kuitenkin ulos, mutta jäivät orvoksi ja joutuivat kadulle. Emo pääsi kuitenkin hoitokotiin ja synnytti siellä neljä pentua 19. toukokuuta. Emo on ollut selvästi kotikissa ja on luonteeltaan ihmisrakas.

Kissaa ei tarvitse itse lähteä hakemaan Tallinnasta, vaan kuljetus Suomeen hoidetaan sovitusti ja ennen Suomeen tuloa kissa käytetään vielä virkaeläinlääkärin tarkastuksessa.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.