Arya Stark (nyk. Chloe)

Lisätty sivulle: 2015-12-09

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Arya Stark  (nyk. Chloe)
7.2.2016 Arya sai kodin Espoosta toisen tyttökissan kaverina.

***

Leikattu naaraspentu, synt. 9/2015, kotihoidossa Helsingissä.

17.1.2016 Arya ja Aurora kärsivät pitkään löysästä vatsasta, mutta nyt ne ovat tervehtyneet ja valmiina etsimään sitä ikiomaa kotia! Kissojen kotihoitajat ovat muuttamassa helmikuussa, joten Aryalle olisi hyvä löytää koti ennen muuttoa.

Arya on kasvanut joulukuun aikana isommaksi ja rohkeammaksi. Hän tulee uteliaana jalkoihin pyörimään ja Aryaa voi myös paijata helposti. Käsittelystä Arya tarvitsee vielä tukiopetusta vaikka päättäväinen ihminen voikin Aryan ottaa käsiinsä ja siirtää vaikka kantokoppaan jos on tarvetta. Arya ja hänen siskonsa Aurora ovat tutustuneet Igoriin joka on iso poikakissa ja molemmat pennut tykkäävät tästä kovasti ja ovat tämän ympärillä pyörimässä ja leikkimässä aina kun saavat mahdollisuuden. Arya etsii kotia reippaan tyttökissan kaverina. Arya ei arkuutensa vuoksi sovi lapsiperheeseen.

9.12.2015 Arya Stark ja Aurora Stark ovat saapuneet yhdistyksen kotihoitopaikkaan Somerniemen suunnalta arkoina ulkokissan pentuina.

Arya on hyvin leikkisä tyttö. Hän on hyvin utelias, myös ihmisten suhteen ja rakastaa leikkimistä. Hän on rohkea, mutta tietyllä tapaa kuitenkin edelleen arka. Aryaa voi jo vähän paijata kun hän on syömässä, mutta muuten Arya pelkää ihmisten isoja käsiä. Herkuilla houkuttelemalla Arya voi tulla hetkeksi syliin. Aryalla on pinkki nenä, valkoinen rinta ja muutama beige täplä. Muuten Arya on harmaiden ja mustien raitojen peittämä. Arya on siskoaan Auroraa pienempi.

Arya ei sovi kotiin, jossa on pieniä lapsia. Omistajilla tulisi olla kokemusta aran kissan sosiaalistamisesta ja sen tuomista haasteista. Kärsivällisyyttä ja aikaa tullaan varmasti kaipaamaan, jotta pentu tottuu ihmisen käsittelyyn, sillä kiinni ottaminen on tällä hetkellä pennuille vielä todella hankala asia ja siihen ne tulevat kaipaamaan vielä rutkasti totuttamista. Aryan kodissa tulisi olla kaveriksi reipas tyttökissa. Se voisi antaa turvaa ja hyvää esimerkkiä siitä, miten tulla toimeen ihmisten kanssa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.