Arwen

28.02.2016

Alkuperä: Suomi

15.12.2019 Arwen muutti jouluksi omaan kotiin

Kuulumisia kodista:
Arwen on kotiutunut meille tosi hyvin. Hän ei ujostellut ollenkaan meille päästyään, ja hän on nukkunut vieressäkin joka yö. Syömiset, juomiset ja laatikolla käymiset sujuu mallikkaasti. Lelut on saanu sellasta kyytiä, että uusia pitänee ostaa piakkoin. Saimme ihanan uuden perheenjäsenen Arwenista.

***

Arwen on reipas ja omia ihmisiään kovasti rakastava kissatyttö.

29.10.2019

Kun Arwen saapui sijaiskotiin niin hän vierasti ensin noin puoli tuntia ja sitten tuli rohkeasti ja lempeästi tekemään tuttavuutta. Nukkui samana yönä jopa kyljessä kiinni. Arwen tarvitsee omistajat/omistajan ketä hän saa rakastaa. Arwen nukkuu aina ihmisten vieressä ja aamulla ensimmäisenä hakee jo rapsutuksia ja rakkautta.

Arwen on rohkea uusien ihmisten kanssa ja tekee tuttavuutta ja tutkii ihmisiä. Arwen rakastaa olla parvekkeella ja leikkiä pomppivan pallon kanssa. Sijaiskodissa on harjattu Arwenin turkkia noin päivittäin jotta karvapalloja ei syntyisi niin paljon. Arwen hakee satunnaisesti omaa rauhaa menemällä sängyn alle oleilemaan, mutta suurimman osan päivästä Arwen nauttii seurasta, rakkaudesta, huomiosta ja leikkimisestä. Lempeän luonteensa puolesta Arwen voisi sopia myös lapsiperheeseen.

Arwen luovutettiin Rekuille koska edellisessä kodissaan hän oli oppinut avaamaan ovet ja karkaili jatkuvasti. Uudessa kodissa täytyykin kiinnittää erityistä huomiota kodin kissaturvallisuuteen. Sijaiskodissa hän ei kyllä ole yrittänyt karkaustemppuja.

Arwen on jossain vaiheessa, luultavasti jo pentuna, saanut kaliki-virustartunnan. Kaliki on kissoilla hyvin yleinen ja useimmiten sen akuuttivaihe menee ohi itsekseen ja kissa on sen jälkeen oireeton. Arwenin virus on kuitenkin sitkeämpää sorttia ja se aiheuttaa suussa ientulehdusta ja hampaiden syöpymistä. Arwenilta onkin poistettu useampia hampaita niiden huonon kunnon vuoksi. Uuden kodin tulee varautua hampaiden kunnon säännölliseen seurantaan ja todennäköisesti hampaita joudutaan poistamaan myös jatkossa. Ärhäkän viruksen takia olisi parasta jos Arwen asustelisi jatkossa kodin ainoana kissana. Koirista hänellä ei ole kokemusta.