Arwen

28.02.2016

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Arwen on reipas ja omia ihmisiään kovasti rakastava kissatyttö.

29.10.2019

Kun Arwen saapui sijaiskotiin niin hän vierasti ensin noin puoli tuntia ja sitten tuli rohkeasti ja lempeästi tekemään tuttavuutta. Nukkui samana yönä jopa kyljessä kiinni. Arwen tarvitsee omistajat/omistajan ketä hän saa rakastaa. Arwen nukkuu aina ihmisten vieressä ja aamulla ensimmäisenä hakee jo rapsutuksia ja rakkautta.

Arwen on rohkea uusien ihmisten kanssa ja tekee tuttavuutta ja tutkii ihmisiä. Arwen rakastaa olla parvekkeella ja leikkiä pomppivan pallon kanssa. Sijaiskodissa on harjattu Arwenin turkkia noin päivittäin jotta karvapalloja ei syntyisi niin paljon. Arwen hakee satunnaisesti omaa rauhaa menemällä sängyn alle oleilemaan, mutta suurimman osan päivästä Arwen nauttii seurasta, rakkaudesta, huomiosta ja leikkimisestä. Lempeän luonteensa puolesta Arwen voisi sopia myös lapsiperheeseen.

Arwen luovutettiin Rekuille koska edellisessä kodissaan hän oli oppinut avaamaan ovet ja karkaili jatkuvasti. Uudessa kodissa täytyykin kiinnittää erityistä huomiota kodin kissaturvallisuuteen. Sijaiskodissa hän ei kyllä ole yrittänyt karkaustemppuja.

Arwen on jossain vaiheessa, luultavasti jo pentuna, saanut kaliki-virustartunnan. Kaliki on kissoilla hyvin yleinen ja useimmiten sen akuuttivaihe menee ohi itsekseen ja kissa on sen jälkeen oireeton. Arwenin virus on kuitenkin sitkeämpää sorttia ja se aiheuttaa suussa ientulehdusta ja hampaiden syöpymistä. Arwenilta onkin poistettu useampia hampaita niiden huonon kunnon vuoksi. Uuden kodin tulee varautua hampaiden kunnon säännölliseen seurantaan ja todennäköisesti hampaita joudutaan poistamaan myös jatkossa. Ärhäkän viruksen takia olisi parasta jos Arwen asustelisi jatkossa kodin ainoana kissana. Koirista hänellä ei ole kokemusta.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Elina / 045 214 3928

Soittoajat: Sopimuksen mukaan.

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Arwen

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.