Arvi

Lisätty sivulle: 2016-04-19

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Arvi
19.4.2016 Arvi sai kodin Hämeenlinnasta Aatun ja Aaron kaverina.

***

Leikattu urospentu, s. 12/2015. Kotihoidossa Hämeenlinnassa.

19.4.2016 Arvi on alkujaan navettakissan pentu, joka luovutettiin yhdistykselle hoitoon helmikuun lopulla. Arvi oli menettänyt hännästänsä pään pakkasille, mutta arpi oli jo parantumassa hyvää vauhtia. Arvin emo ja muut paikan kissat on nyt leikattu.

Arvi ei ollut vielä pahemmin tottunut ihmisiin, joten hoitopaikkaan saapui komeasti sähisevä ja muriseva pikkukissa! Hiljalleen Arvi ja hoitotäti tutustuivat toisiinsa ja Arvi alkoi oppimaan rapsutusten ja silitysten olevan ihan kiva juttu. Parissa kuukaudessa Arvista on kehittynyt oikein kelpo seurakaveri, vaikka vieraat ihmiset ovatkin vielä hieman jännittäviä. Uteliaisuus kuitenkin yleensä voittaa ja Arvi tulee hetken rohkeutta kerättyään kurkkimaan myös vieraita. Saattaa se innostua vieraiden kanssa huiskaleikkeihin tai ottamaan herkun kädestä!

Energiaa pienessä kollissa on rutkasti ja juoksu- ja painileikit muiden kissojen kanssa ovat Arvin lempparijuttuja! Toki välillä pitää käydä myös moikkaamassa hoitotätiä ja ottaa pieni lepotauko sylissä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.