Artturi

Lisätty sivulle: 2015-11-04

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Artturi
16.1.2016 Artturi muutti omaan kotiin Helsinkiin toisen kollin kaveriksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

11.5.2016 Artturin ensimmäinen kaveri Bruno lähtikin sateenkaaren taa jo helmikuussa. Ja vaikka Artturi tykkääkin ihmisistä hurjasti, kissakaveri piristää elämää kummasti. Nyt meille onkin muuttanut vuoden ikäinen, allergian takia uuden kodin tarvinnut Ramses. Pojat tottuivat toisiinsa ennätysajassa ja vaikka pientä leikkipainia onkin harrastettu, niin tunnelma on enemmän utelias kuin kiukkuinen. Artturi on ihana lempeä jättiläinen, joka lumoaa kauniilla ulkomuodollaan ja suloisella luonteellaan aivan kaikki. Kiitos kotihoitajalle ja rekkurescuelle upeasta eläimestä!

25.1.2016 Hieman yli viikossa on tullut hyvin selväksi, että Artturi on aivan mieletön oranssi hurmuri. Vanha kissa Bruno on ainoa, jota hieman epäilyttää. Artturi asustelee omassa huoneessaan ja pikkuhiljaa tutustuu uuteen perheeseensä. Syöminen, leikkiminen ja kehrääminen ovat suosittuja toimia. Kissojen kohtaaminen on ollut jännittynyttä, mutta ei hirveän riitaisaa, joten eiköhän nämä kaksi samaan kotiin mahdu loppujen lopuksi.

***

Leikattu uros, noin 2-4 v.

25.11.2015 Artturi on kotiutunut hyvin muutamassa viikossa ja siitä on sukeutunut leikkisä ja seurankipeä kolli. Välillä iskee hepuli ja silloin juostaan hurjaa vauhtia ympäri asuntoa. Rauhoituttuaan poika käpertyy kehrääväksi karvapalloksi kotihoitajan viereen sohvalle. Artturi rakastaa ruokaa eikä turhia nirsoile. Ruoka on hyvää ja pääasia on, että sitä on riittävästi.

6.11.2015 Artturi on reipastunut kovasti ja on jo ottanut kotihoitajan koko asunnon haltuun. Poika on myös innostunut leikkimään, ja välillä meno yltyy hurjaksikin. Ruoka-aikaan Artturi on aina varmasti paikalla ja oman ruokakupin lisäksi myös hoitotädin lautanen kiinnostaa melkoisesti. Mikään sylikissa Artturi ei ainakaan vielä ole, mutta antaa kyllä silittää ja muutenkin käsitellä itseään oikein kiltisti.

4.11.2015 Komea punaruskea kolli, Artturi saapui Rekkujen kotihoitoon 26.10. Artturi on vielä melko arka, mutta tervehtii aina kotihoitajaa vienolla naukaisulla ja tulee kyllä puskemaan ja kiehnäämään viereen, kun vähän houkuttelee kättä ojentamalla. Kovat äänet ja vieraat ihmiset kuitenkin vielä pelottavat Artturia eikä se ole juurikaan uskaltautunut tutkimusretkille hoitohuoneen ulkopuolelle. Ruoka Artturille maistuu hyvin ja poika on salamana paikalla, kun ruokakupin kanssa lähestyy.

Artturi etsii rauhallista aikuiskotia, missä olisi aikaa sosiaalistaa vielä hiukan arkaa kissaa. Kodissa olisi hyvä olla myös kiva kollikissa Artturille kaveriksi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.