Artemis

Lisätty sivulle: 2013-10-26

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Artemis
29.10.2013 Artemis muutti omaan kotiin Vantaalle yhdessä siskonsa Athenen kanssa.

***

Leikattu naaraspentu, syntynyt 8.8.2013, kotihoidossa Helsingissä.

Kuulumisia kotihoidosta:

26.10.2013 Artemis on suloinen valloittava pikkukissa, joka kiipeää syliin nukkumaan, säntää vauhdilla lelujen perään ja painii intohimoisesti siskonsa ja muiden hoitopaikan kissojen kanssa. Artemis on tiivis pari siskonsa Athenen kanssa ja heille etsitäänkin yhteistä kotia.

Pikkuiset olivat hoitoon tullessaan kovin alipainoisia ja kärsivät rajusta ripulista, johon söivät pari antibioottikuuria. Tämä sairastelu rasitti pentujen suolistoa, joten uuden kodin on hyvä panostaa laadukkaaseen ruokintaan.

Athene ja Artemis ovat orposiskoksia, jotka saapuivat yhdistykselle kotihoitoon 16.8.2013. Suloiset siskokset ovat lähtöisin Satakunnasta samasta kodista kuin Nyks-emo ja sen pennut Hera, Kronos, Dionysos, Uranos ja Apollon kanssa sekä Gaia- emo ja sen pennut Afrodite, Pandora ja Demeter.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.