Arska

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Arska
2/2006 Arska muutti omaan kotiin.

***

Kuulumisia kodista:

30.8.2006 Tervehdys! Arska tuli meille helmikuussa 2006. ihan aluksi poika teki tuttavuutta perheeseemme jo aikaisemmin kuuluneeseen 11-vuotiaaseen miska neitiin, hiekka-ruoka-ja juoma-astiat eivät tuottaneet ongelmia ne löytyivät heti ja uutta kotia tutkittiin ahkerasti yöaikaan noin viikon verran. Pikkuhiljaa poika sitten kotiutui ja tänä päivänä on kun olisi aina ollut perheemme jäsen.

Hetken mietittiin eri nimivaihtoehtoja,mutta päätettiin sitten pitää tuo Arska nimi siihen kun oli jo tottunut ja se herrallekin tuntui sopivan tosin arskaa kutsutaan myös adolfiksi ja pojaksi. Arska on kova poika leikkimään siinä saa yks sun toinenkin tavara kyytiä, jos sattuu kynsiin osumaan. mielileluja ovat eritysesti pääsiäismunien sisällä olevat keltaset muovikotelot, pallot ja keppi jossa naru kiinni, jopa meidän vanha tyttö innostuu välillä riehaan mukaan.

Arskan ehdoton suosikkiruoka on keitetty seiti ja sitä annetaankin lähes joka päivä, kuivaruoka maistuu myös, mutta purkkiruuista ja kanasta poika ei niinkään välitä syö kyllä, muttei mitenkään innoissaan. auringossa lojuminen on myös arskan lempipuuhia. päivisin poika lojuu lasitetulla parvekkeella ja köllöttelee tuolin tai korkean hyllykön päällä katsellen ohi kulkevia ihmisiä ja eläimiä. arska ei hirveen innoissaan poseeraa kuvissa,mutta tässä muutama kuva jotka onnistuttu nappaamaan.

***

Leikattu uros, noin 1v.