Arska

01/2018 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Espoo (sijaiskodissa)

Kesy arviolta 6 vuotias Arska etsii kotia jossa sitä jaksetaan aktivoida ja jossa se otetaan perheen touhuihin innokkaasti mukaan.

Arska on ihmisrakas ja touhukas poika. Se on menneisyydessään päässyt ulkoilemaan vapaana, ja siitä hän välillä muistuttaa konserteilla oven takana. Uudelta kodilta olisi hyvä löytyä innokkuutta valjasteluun, tai muuhun valvottuun ulkoiluun jotta Arskan kuono pääsee nuuskimaan kesäisiä tuulahduksia. Toiveikkaat aariat oven takana kuitenkin lakkaavat, kun isäntäväki käy nukkumaan ja Arska nukkuukin yleensä illasta aamuun saakka. Arskan päiväohjelmaan kuuluu ruuan mouruaminen, piiloleikit ja kaikenlainen touhuilu. Ruoka maistuu hyvin, ja lääkkeetkin saa tälle herkkusuulle menemään ruuan mukana.

Arska on rohkea poika, mutta imuri ja rappukäytävän vieraat äänet saavat hänet joskus jännittämään. Vieraisiin Arska suhtautuu hyvin avoimesti, ja on yleensä pienen hetken jälkeen vieraiden kanssa seurustelemassa. Lapset ovat Arskan mieleen, koska niistä saa hyviä leikki- ja touhukavereita.

Koska Arskalla on vapaan poikamiehen ja  ulkoilijan menneisyys, se on vastikään tänä keväänä kastroitu. Sijaiskodissa laatikolle oppiminen oli pienen työn takana, mutta nyt asiat tulevat hienosti laatikkoon, ellei lattioilla loju houkuttelevia vaatekasoja. Niihin Arska sekoittaa vielä hiekkalaatikon. Toisaalta se myös opettaa uudelle isäntäväellekin kodin järjestyksen pitoa – vaatekasoja ei sovi lojua lattioilla turhan panttina. Olisiko teillä koti ihanalle Arskalle?

Kulukorvaus

Kulukorvaus 250 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Rekku Rescue ry on rekisteröitynyt eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 17893077.

Tiedustelut

Aino /

Soittoajat: Yhteydenotot vain sähköpostitse

ainorekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Arska

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.