Ärri

Lisätty sivulle: 2011-05-31

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Ärri
23.6.2011 Ärri muutti omaan kotiin Tampereelle kissa- ja koiraseuraan.

***

Kuulumisia kodista:

7.7.2011 Pikkuinen äkäpussi Ärri on nyt kahdessa viikossa kotiutunut mainiosti. Vanhemman Ruuti-herran kanssa syödään, nukutaan ja painitaan aina kaksin, energiaa pikkuisella riittää huimasti eikä Ruuti aina oikein pysy mukana matkassa :D Liekö sitten tuo vararengas haittana :D Kaverusten touhuja seuratessa vierähtää huomaamatta tunti jos toinenkin. Aksu-koiraankin on Ärri hyvin tottunut, alussa hieman pientä pelotti tuo 40 kiloinen kouhake, mutta nyt uskaltaa jo melko lähelläkin makoilla. Kiinniottaminen vielä Ärriä tuppaa jännittämään, rapsutella ja silitellä antaa kuitenkin ja rauhoittuu siihen silmät ummistaen, usein kierähtää vielä selälleen nautiskelemaan. Kovin on rakas pienestä ökkimönkijäisestä jo tullut. :)

***

Uros, 3kk (kesäkuussa) Helsingissä.

12.6.2011 Ärri on saanut rokotukset ja mikrosirun ja on nyt kaikin puolin valmis lähtemään omaan kotiin. :D

4.6.2011 Ärri on Persoona isolla Peellä! Toinen on niin liikuttava, kun hänellä on koko ajan kovin tuima katse, vaikka meneillään olisi huisin hauska leikki veikan kanssa, hellyyshetki Maisan tai Apsun (hoitopaikan omat kissat) kanssa tai maittava ruokakippo-tuokio. Ärri on valtavan energinen ja utelias kaiken suhteen. Pojat liikkuvat kämpässäni täysin vapautuneesti ja tulevat ilman pelkoa aivan lähelle, syliin ottaminen poikia kuitenkin vielä jännittää mutta sitä harjoitellaan kovasti :)

31.5.2011 Kaverukset Ärri ja Purri odottavat omaan kotiin pääsyä kotihoitopaikassa Helsingissä.

Pennut ovat lähtöisin Vihdin “Kissapuutarha” -projektista, josta löytyy lisätietoja Rekku Rescuen keskustelufoorumilla täällä.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.