Aro

2014/2015 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

7.1.2021

Aro loukkaantui pahasti yllättävässä onnettomuudessa. Vammojen vakavuuden vuoksi ja eläinlääkärin suosituksesta Aron annettiin vaipua ikiuneen.

***

6.1.2021

Aro tuli sijaiskotiin yhdessä kissakaveri Sakan kanssa ja kaverukset etsivät ensisijaisesti kotia yhdessä. Aron lempipuuhaa on uusien paikkojen tutkiminen, kiipeileminen ja hyppiminen, välillä enemmän kuin ketteryys sallii ja välillä kehykset ja kasvit lentelevät hyllyiltä pojan tutkimusmatkojen aikana. Aro on hyvin perso ruualle, etenkin kissojen tikuille, joiden seassa jopa matolääkeekin katoaa parempiin suihin nopeasti. Poikaa on helppo käsitellä ja hän on hyvin kiltti, eikä ole kertaakaan edes vahingossa puraissut tai raapaissut. Leluja tosin Aro kohtelee rajummin ja Aron leikkimistä kannattaakin vahtia sillä väillä lelut saavat niin paljon kyytiä että hajoavat useiksi palasiksi. Laser-lelu on yksi Aron suosikeista ja poika tykkää leikkiä myös muun muassa sijaishoitajan tai lelujen varjoilla.

Boksitus on Aron kanssa hyvin haastavaa, mutta sekin on saatu onnistumaan kivuttomasti kissanminttu-lelun ja herkkujen avulla. Aro on erittäin seurakipeä, vaikka ei mikään varsinainen sylikissa olekaan (mikä voi olla hyväkin asia, sillä lähes 6 kilon painon alla jalat saattaisivat puutua äkkiä!). Aro kuitenkin nukkuu joka yö samassa sängyssä ja kellahtaa usein lattialla vaatien rapsutuksia. Aro myös rakastaa päiväunien ottoa sijaishoitajan vieressä.