Armi

Lisätty sivulle: 2010-12-08

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Armi
2/2011 Armi sai kodin.

***

5.2.11 Lisätty muutama uusi kuva.

6.1.2011 Armin veli Danny sai jo oman kodin mutta Armi vielä odottelee sitä omaa lopullista kotiaan Suomessa hoitokodissa.

Armi on reipastunut kuukauden aikana jo kovasti ja tytöstä on paljastunut erittäin vilkas ja utelias kissaneiti:) Armi kaipaa selvästi lajitoverin seuraa joten uudesta kodista tulee löytyä sosiaalinen kissakaveri. Armin hoitokodissa on neljä koiraa joiden kanssa se tulee hyvin toimeen, varsinkin pienikokoinen koira on Armin lempparikaveri jonka kyljessä on mukava kölliä:)

Kävelevä hoitotäti ja äkkinäiset liikkeet on edelleen pelottavia, mutta paikallaollessani Armi tulee minua uteliaasti tervehtimään ja leikkii kanssani. Toisten kissojen kanssa on mukava peuhata ja myös koirien heiluvat hännät ovat ihan ykkössuosikkeja:) Yöt neiti nukkuu muun lauman seassa sängyssä, toki välillä Armi herää kesken hoitotädin unien ja lähtee yksinään leikkimään ja tutkimaan maailmaa:)

8.12.2010 4 kuukauden ikäiset sisarukset Armi,Danny ja Nuga ovat lähtöisin Pärnusta. Villikissa oli synnyttänyt erään suomalaisen tallin vintille pentueen ja nämä onnistuttiin loukuttamaan sieltä noin parin kuukauden ikäisenä. Viikko sitten pennut siirtyivät Suomeen kotihoitoon.

Armi ja Danny vaativat vielä paljon sosiaalistamista mutta mitään mahdottomia tapauksia pikkuiset eivät todellakaan ole. Molemmat rauhoittuvat jo syliin mukavasti ja rentoutuvat selvästi päivä päivältä enemmän ihmisen seurassa.
Lyhytkarvainen Armi on veljeänsä hieman rohkeampi ja uteliaampi tapaus:)

Kulukorvaus kissapennusta on 100 euroa. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.