Armi (nyk. Alma)

Lisätty sivulle: 2017-04-10

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Armi (nyk. Alma)
30.4.2017 Armi sai kodin Helsingistä toisen kissan kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

16.5.2017 Tytöt ovat nyt tavanneet ja saaneet rauhassa tutustua muutaman päivän ajan! Kunnollinen ensitapaaminen oli tietysti hieman jännittävä, pientä sähinää ja murinaa ja karvojen pörhistelyä oli ilmassa :D Molemmat ovat olleet todella uteliaita toisistaan, kovasti ovat haistelleet ja yhdessä kiehnänneet. Hyvin antavat olla jo toistensa lähellä, vaikkakin pientä hajurakoa toiseen aina välillä silti kaipaillaan. Välillä saattaa jompi kumpi kadota saunan ylälauteelle lepäilemään, jos haluaa hetken omaa rauhaa. 😊 Ovat innostuneet myös kovasti jo leikkimään; hiirellä yhdessä leikkiminen, pieni painiminen sekä makuuhuoneen ja olohuoneen välinen juoksukilpailu on kovasti ollut suosiossa! Hilma on ottanut todella hyvin Alman vastaan uuteen kotiinsa! Huomaa että kiinnostusta on paljon puolin ja toisin, heti jos esimerkiksi Alma lähtee liikkeelle toiseen huoneeseen pois Hilman näkyvistä, on pakko toisen perään heti lähteä uteliaana! Tytöt ovat päässeet yhdessä myös parvekkeelle katselemaan maisemia, joka on ollut molemmista todella mieluista. Ei ole huoltakaan, etteikö tytöistä tulisi elinikäiset ystävykset toisilleen, niin hienosti on jo tähän asti mennyt kaikki ja parempaan suuntaan vain mennään. :) Hilma on myös lopettanut meidän ylimääräisen ns. “kiusaamisen” ja on vähän rauhoittunut, kun on joku toinen kenen kanssa riehua ja juosta. Olemme erittäin iloisia, että tutustuminen on sujunut todella hienosti ja tytöt näyttäisivätkin tykkäävän paljon toisistaan!

Saimme tänään napsittua muutaman kuvan kissoista erikseen ja yhdessä. Yhteiskuvia oli hieman hankala saada: Hilma ei jostain syystä olisi oikein halunnut pysyä paikallaan, toisin kuin Alma joka oli heti valmiina poseeraamaan kameralle!

***

Leikattu naaras, noin 8 kk, kotihoidossa Helsingissä.

10.4.2017 Aramix, tuttavallisemmin Armi, saapui Rekkujen kotihoitopaikkaan etsimään uutta kotia sen omistajan menehdyttyä. Armi on osoittautunut valloittavaksi ja luonteikkaaksi pikkukissaksi! Se on sosiaalinen, utelias, energinen, hellyydenkipeä, leikkisä, kiltti, touhukas ja ilmeikäs.

Armi rakastaa leikkimistä ja pikkukissan päivät kuluvatkin vauhdikkaasti saalistus- ja jahtaustaitoja treenaten. Kaiken puuhastelun keskellä malttaa Armi myös välillä rauhoittua, ja silloin se nauttii rapsutuksista ja intoutuu välillä puskemisen lisäksi myös pusuttelemaan.

Armilla on paljon energiaa, jonka purkamiseen se tarvitsee aktiviteetteja ja uudesta kodista tulisikin löytyä sille seuraksi leikkisä kissakaveri.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.