Armani

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Armani
12/2006 Armani muutti omaan kotiin.

***

Uros, noin 2-2,5kk (syyskuussa 2006) luovutusikä 3kk

Reipas Armani pentu on löydetty Rotterman-kauppakeskuksesta,todella huonoista oloista.

ARMANI: Tämän pikkukollin elämän alku ei ollut lupavaa mutta iloisempaa ja luottavaa pennua ei olekaan olemassa- silmät auki maailmaan, reipas ja utelias, se ihan kuin ilmentää- ELÄMÄ ON KAUNIS. Se halua elää sylissä, halaa ja antaa suukkoa- todellinen hurmuri. Aluksi Armani oli yksin ja ikävöi sisaruksia, niin leikkiapinasta tuli kisun äidi kenen kanssa se leikki ja sylissä nukkuikin.Nyt pennulla on riittävästi kissanseuraa ja se on ikionnellinen.

KUULUMISIA OMASTA KODISTA TAMMIKUULTA 2007:

Hei!!!

Ajattelin tässä lähettää muutaman kuvan Armanista,että samalla näkee kuinka meillä on lähtenyt yhteiselo käyntiin.

Alku oli hieman kivinen,nimittäin kun hain Armanin, reissulla sattui pieni kolari,mutta onneksi ei minulle eikä Armanille käynyt kuinkaan,lukuunottamatta hirmuista säikähdystä.Tästä huolimatta Armani on sopeutunut mainiosti,varsinkin toisen penskamme kanssa,kuten kuvasta näkyy.Välillä tapellaan,useimmiten leikitään ja peseydytään yhdessä.

Armani on kova poika syömään.Se syö kaiken mitä eteen tulee ja itselläkin useimmiten ongelmia syödä kun hän haluaa osansa:)Kuten jouluna,tämä riiviö hyppäsi lautaselleni otti suuhunsa palan kinkkua ja kipitti karkuun minkä jaloistaan pääsi.Saamme siis vartioida tarkasti mitä jätämme mihinkin lojumaan. Armanilla on myös tapana murista muille ruokahetkellä.Ilmeisesti haluaisi kaiken itselleen tai sitten pelkää ettei itselle riitä.

Armani tulee myös aina aamuisin herättelemään ja joskus yölläkin :) Hiipii sänkyyn viekkuun ja kehrää kuin kehruukone.Armani tykkää myös suukotella.Kun vähänkin kuuluu pusuääniä Armani säntää paikalle ja antaa oman osansa.

Kaikin puolin siis mennyt hyvin ja Armanista on tullut yksi perheenjäsenistämme. Nyt se makoilee ikkunalaudalla ja näyttää oikein tyytyväiseltä.

Terv:Vilma,lpr