Arman

Lisätty sivulle: 2015-10-27

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Arman
15.12.2015 Arman muutti omaan kotiin Vantaalle toisen poikakissan kaveriksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

21.12.2015 Arman on tosi reipas ja tykkää ihan hirveästi hellyydestä. Eristyksen päätyttyä pojat tulivat ensimmäisen tunnin ihmettelyn jälkeen loistavasti toimeen. Ihan kuin he olisivat tunteneet toisensa aina! Pojat peuhaavat koko ajan toistensa kanssa ja kisaavat kumpi saa kiipeilypuun korkeimman pedin. Leo pesee Armania tosi mielellään. On ne niin hellyttäviä! Armanilla on hyvä ruokahalu eikä se kaikkoa enää meitäkään, vaikka ei nyt syliin välttämättä kaipaakaan heti ensimmäisenä.

***

Leikattu urospentu, synt. 7/2015, kotihoidossa Vantaalla.

27.11.2015 Arman on jo hieman reipastunut. Seisovat ihmiset ovat vielä kertakaikkisen epäilyttäviä ja niitä onkin syytä mennä piiloon, ei kuitenkaan enää yhtä vauhdilla kuin alussa. Kotihoitajan mennessä nukkumaan, voi siitä päältä mukavasti ottaa vauhtia iltaralleja varten tai metsästää peiton alla piilottelevia varpaita. Pikkumies saattaa jopa toisinaan jäädä jalkopäähän nukkumaan ja onpa kakara “erehtynyt” muutaman kerran kehräämäänkin hoitajalle. Vaikka Arman on vielä hieman varovainen ihmisten kanssa, niin sulkalelun avulla tuosta arkajalasta kuoriutuu nopeasti suuri saalistaja.

27.10.2015 Arman saapui Etelä-Savosta kotihoitoon Vantaalle 16.10. Koska kotihoitajalla on omia kissoja, eikä erillistä hoitohuonetta, joutui pikkuherra heti saavuttuaan eristyshäkkiin giardiahäädön ajaksi. Arman ei ollut kovin innoissaan häkkielämästään ja antoi sen kuulua; tämän takia jäpiskä sai ensimmäiseksi kutsumanimekseen “Huutava Hyeena, vinkuintiaanien heimosta”. Poitsun (ja kotihoitajan yöunien) onneksi viiden päivän eristys meni nopeasti ja Arman pääsi hoitopaikan omien kissojen pariin.

Jo eristysaikana kävi selväksi, että Arman rrrrakastaa lajitoveriensa seuraa, pieni tassu kurkotteli häkin pinnojen välistä ohikulkevia kissoja kohti. Tulevassa kodissa tulisikin olla reipas kolli näyttämässä mallia pikkumiehelle. Arman on hyvin leikkisä pentu. Jos hoitopaikan omat kissat eivät jaksa kakaran kanssa leikkiä, niin herra kyllä riekkuu ihan itsekseenkin, ja jos ei muuta lelua satu olemaan kohdalla, niin ajankulukseen voi jahdata vaikka omaa häntäänsä.

Ihmistä kohtaan Arman on vielä arka, muttei kuitenkaan aggressiivinen. Arman on kiltti pieni poika, joka tarvitsee aikaa, rakkautta ja reippaan kissakaverin rohkaistuakseen. Arkuutensa vuoksi Armania ei suositella lapsiperheeseen.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.