Ariel

Lisätty sivulle: 2012-08-07

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Ariel
31.10.2012 Ariel muutti uuteen kotiin Helsinkiin koiran kaveriksi.

***

Naaraspentu, noin 4kk (lokakuussa 2012), Vantaalla

9.10.2012 Ariel joutuu etsimään uuden kodin perheessä puhjenneen allergian takia.

Ariel on rohkea, leikkisä ja utelias kisuneiti. Ei pelkää mitään. Hyvin sopeutuvainen uusiin paikkoihin ja tulee heti tapaamaan ihmisiä. Ei tykkää olla yksin ja kopassa. Yksin ollessaan vähän naukuu, mutta muuten ei paljon naukuile. Ei tykkää olla vielä ainakaan sylissä. Nukkuu kuitenkin vieressä sohvalla tai olkapäällä/niskan takana. Tykkää kun pidetään seuraa ja leikitään. Lempipalloa saa heittää monen monta kertaa. Todella utelias ja kaikki kieletty kiinnostaa:D Saa olla tarkkana että ei mene väärän kaapin ovesta sisään. Parit kuulokkeet Ariel on purrut poikki. Sopisi perheeseen jossa kisukaveri. Tykkää telmiä ja painia toisen kissan kanssa päivittäin. Ei yhtään pelännyt kohdata toista kissaa meille tullessaan. Söisi myös mielellään heti toisen kisun ruokia, jos voisi. Kaikki ruoka kelpaa,ei vielä tiedä mistä ei tykkäisi.

KULUKORVAUS kodinvaihtajakissasta on 60€.

****

1.9.2012 ARIEL MUUTTI OMAAN KOTIIN VANTAALLE TOISEN KISSAN KAVERIKSI

****

NAARASPENTU, noin 3kk (elokuussa 2012), kotihoidossa Tallinnassa. Luovutusiässä 1.9. alkaen

27.8.2012 Ariel on nyt kotiinlähtökunnossa ja onkin saapumassa Suomeen kotihoitoon lauantaina 1.9. Upeinta toki olisi, jos pikkuneiti pääsisi suoraan omaan kotiin

7.8.2012 Tuhkimo, Prinsessa Ruusunen, Ariel, Jasmine, Erik ja Aladdin on kissapentue Tallinnasta. Niiden emo on selvästi ollut kotikissana. Emo löysi suojaisan paikasta hylätystä talosta ja synnytti pennut sinne. Kissoilla kävi hyvä tuuri ja pääsivät kaikki kotihoitopaikkaan.

Kaikki pennut ovat iloisia ja reippaita sylikissoja. Ne tykkäävät myös muista kissoista.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpennulle on myös tehty sienitesti. Kissanpennulla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissanpentu on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissanpentu luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.