Argus

Lisätty sivulle: 2010-09-15

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Argus
29.10.2010 Argus ja Oiva muuttivat yhdessä omaan kotiin Mäntsälään.

***

Kkuulumisia kodista:

20.11.2010 Heippa. Olemme hyvin kotiutuneet uuteen kotiin, päivät kuluvat leikkien, nukkuen ja syöden. Oiva on ominut jo uudet “isännät” täysin, mutta Argus edelleen välttelee käsiä ja kosketuksia ihmisten kanssa mutta hakeutuu reippaasti leikin lomassa viereen leikkimään ja kehräämään sekä tulee yöllä “isäntien” sänkyyn jalkopäähän nukkumaan..eli kyllä muuten kaikki touhuaminen ja normaali liikkuminen menee täysin rennon letkeästi ja Argus varmasti nauttii kissanpäivistään!!

***

Urospentu, noin 3kk (lokakuun alkupuolella 2010) / Vantaalla

4.10.2010 Lisätty uusia kuvia komealle pikkuiselle Argukselle. Se ei ole sylikissa, mutta viihtyy mainiosti kissaseurassa ja ei enää pyrähdä joka välissä karkuunkaan, joten hyvä kissa siitä vielä tulee.

15.9.2010 Argus sai osuvan nimen tietysti siitä kun se varsinkin alkuun oli melkoisen “arga”. Riitti kun pientä pelokasta pentua katsoi niin se sähisi peloissaan. Nyt se on päässyt nauttimaan tavallista kotielämään hoitopaikassa jo muutaman viikon ajan ja se on reipastunut silmissä! Syliin ei omatoimisesti kömmitä vaan pikemminkin pötkitään karkuun, mutta kunhan pojan saa napattua paijattavaksi ja rauhoitettua syliin, palkitaan hyvät silitykset hyrinällä.

Argus tykkää kovasti leikkiseurasta, joten olisi mukavaa jos yhdessä samaan kotiin pääsisi joku muu pentu, tai jos kodissa olisi jo ennestään mukavaa kissaseuraa.

Kulukorvaus kissapennusta on 100 euroa. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.