Arda

Lisätty sivulle: 2011-08-10

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Arda
26.1.2012 Arda muutti omaan kotiin Helsinkiin.

***

Leikattu naaras, noin 7 kk (joulukuussa 2011) /Espoossa

15.12.2011 Ardan kaveri Arya lähti jo omaan kotiin, mistä löytyisi myös Ardalle se oma rakastava koti? Arda on reipastunut hienosti, jopa meillä kyläilemässä olevia vieraita aikuisia ja lapsia Arda puski ja kiehnäsi silitettävänä, kunhan ensin oli tarkkaillut ihmisiä kauempaa. Koiraakaan ei enää tarvitse kiertää niin kaukaa, kuten kuvista näkyy :) Arda on luonteeltaan rauhallinen, ei revi, hajota paikkoja eikä kiipeile verhoissa. Tulevan kodinkin olisi hyvä olla rauhallinen, lapsista Arda tykkää, kunhan ovat sen verran isoja etteivät perässä juokse. Leikki, ruoka ja silittelyt on Ardalle tärkeitä, oma silittäjä vaan puuttuu…

21.11.2011 Nuori neitonen Arda kaipailee jo kovasti oman kodin rauhaan. Arda on ujompi tyttönen, joka ensin tarkkailee uusia tilanteita kauempaa. Ardan luottamus saavutetaan hiljalleen, mutta kun luottamuspuoli on kunnossa, Arda todella antaa rakkautensa omaa ihmistä kohtaan näkyä… Arda puskee lujaa ja kehrää ja pyörii kuin hyrrä ympärillä silitettävänä ja rapsutettavana, eikä malttaisi ollenkaan lopettaa! Hoitokodin muut kissat on Ardasta ihan kivoja ja Arda tietää paikkansa laumassa, Arda antaa muille tilaa ja osaa väistää talon aikuisia kissoja jos ne niin vaativat. Hoitokodissa iso koira pelottaa vielä niin että koira on kierrettävä kaukaa, ja muutkin äkkinäiset liikkeet arveluttavat Ardaa, joten pienten lasten perheeseen Arda ei ole soveliain. Kaverinsa Aryan kanssa Arda puskee ja leikkii ja olisikin hienoa jos tytöt pääsisivät samaan kotiin!

30.10.2011 Arda tuli kotihoitoon Suomeen ja on samassa hoitopaikassa Aryan kanssa.

26.10.2011 Ardalla olisi jo vähän kiire löytää oma koti, sillä Tallinnan hoitopaikka on kovin täynnä kissoja ja tämäkin pikkuneiti ansaitsisi sen oman kodin.

10.8.2011 Arda odottaa omaan kotiin pääsyä kotihoitopaikassa Tallinnassa. Arda on ystävällinen, rauhallinen kotikissan pentu. Se oli heitetty kadulle emon kanssa, joka valitettavasti jäi kadulle, mutta onneksi Arda saatiin kotihoitopaikkaan turvaan.

Kissaa ei tarvitse itse lähteä hakemaan Tallinnasta, vaan kuljetus Suomeen hoidetaan sovitusti ja ennen Suomeen tuloa kissa käytetään vielä virkaeläinlääkärin tarkastuksessa.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.