Archie

Lisätty sivulle: 2013-01-03

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Archie
1.2.2013 Archie saikodin Helsingistä.

***

Kuulumisia kodista:

25.2.2013 Ajattelin kertoa Archien kuulumiset nyt, kun uutta kotia on ehditty tutkiskella jo viikon verran. Muutos on kyllä ollut melkoinen pienen alkuihmettelyn jälkeen. Ruoka rupesi maistumaan heti viime viikon alussa, kun viimeksi olin kirjoitellut. Nyt pikkuherra syö oikein reippaasti. Uskaltaa nykyään jo syödä minunkin ollessa samassa huoneessa.

Pikkuhiljaa viime viikolla seikkailumieli voitti aina vaan ja enää alkuviikosta ei malttanut enää odottaa, että koko asunto oli pimeänä vaan heti kun olin käynyt sängylle lukemaan, lähti Archie tutkiskelemaan asuntoa. Viikonlopun aikana tutkimusretkiä on uskaltaunut jo laajentamaan, vaikka olenkin hereillä ja samassa huoneessa. Toki edelleen säikkyy liikkeitäni, ja nopeasti otetaan jalat alle kun ujous voittaa, mutta aina vaan uudestaan uskaltaa lähteä katselemaan puuhiani. Öisin tulee myös usein sängylle viereen. Eli kiinnostusta löytyy tehdä tuttavuutta, mutta ihan vielä ei uskallus riitä kosketusetäisyydelle.

Tänään on suurena kiinnostuksen kohteena ollut pesukoneessa pyörivät pyykit. Niitä pikkuherra tutkiskelee nytkin. Laitoin vielä kuvan mukaan eiliseltä, kun herra oli tyytyväisenä kivunnut pöydälle tarkkailemaan kun itse lueskelin sohvalla. Eli kyllä täällä kotiudutaan ja Archien lisääntyvää rohkeutta on ihanaa seurata.

19.2.2013 Tultuaan kotiin on Archie sängyn alla ihan hissukseen ja vain seurailee kun sitä käy sängyn vieressä tervehtimässä.
Ja yöllä tosiaan tutki paikkoja ja kuopsutteli vessassaan. Eli ei pitänyt
mitään mouruamista tai miukumista. Heräsin lähinnä kynsien rapinaan ja
tietenkin siihen hiekkalaatikolla möyhimiseen.
Ja tosiaan, kävihän pikkuherra sängyn reunallakin hetkellisesti ihmettelemässä. Kovin isännän oloisesti käveli olohuoneessa yöllä ympäriinsä kunnes huomasi, että häntä seurataan, jolloin meni heti kerälle. Eli ihan uteliasta tutkiskelua ja leikkimistä mielestäni.

Uskon kyllä, että kotiutuminen lähtee käyntiin. Enemmän juuri tuo syöminen
vähän huolestutti. Sanna

***

Leikattu uros, noin 8kk, (tammikuussa 2013)

3.1.2013 Archie on lumivalkoinen upea, lempeä ja hyvin hoidettu 8 kk ikäinen kissapoika, joka etsii hyvää kotia! Archie on kiltti, utelias ja sisäsiisti fiksu kissa, lisäksi sillä on vaaleanpunainen nöpönenä! Sitä on ruokittu laadukkailla ruuilla. Archie sopii todelliselle aikuiselle kissaihmiselle pysyvään kotiin rakastetuksi perheenjäseneksi. Paras koti tälle lumipallerolle olisi rauhallinen aikuiskoti, jossa olisi jo ennestään mukavaa kissaseuraa. Kissa on todella kaunis. Se varmasti kiintyy tulevaan omistajaansakin nopeasti, jos se vain saa hellyyttä ja rakkautta. Ihan pienten lasten ja/tai muuten vilkkaassa perheessä tämä “lumipallero” saattaisi jäädä yleisen hulinan jalkoihin, joten etsimme prinsille rauhallista kotia.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on leikattu ja sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV -testit. Kissalla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissa luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.