Aramis

Lisätty sivulle: 2013-03-10

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Aramis
21.3.2013 Aramis muuti omaan kotiin Merimaskuun.

***

Urospentu, noin 3kk (maaliskuussa 2013), kotihoidossa Tallinnassa

10.3.2013 Aramis on hurmaava, pieni, suloinen ja niin ihanan seurallinen, upeanvärinen untuvaturkkinen kissanpentu. Aivan ihana tapaus, niin kiltti ja viaton. Pentu on kasvanut perheen keskellä, öisin nukkuu kissaemon kainalossa ja hoitomamman sängyssä. Tämä pikkuinen kissalapsi on vailla huolehtivaa, pysyvää, sydämellistä loppuelämän kotia.

Kissalapset ovat ruokittu hyvin laadukkalla eläinkaupan ruolla, ovat saaneet asianmukaisen matolääkityksen ja ovat 100% sisäsiistejä molemmat. Nämä suloiset pörröpehmopallot ovat valmiita tassuttelemaan kohti omaa rakastavaa kotia maaliskuussa 2013. Pentujen emo Jessy synnytti pennut ulkona kujalla -20 asteen pakkaseen. Perhe haettiin turvaan sijaiskotiin.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpennulle on myös tehty sienitesti. Kissanpennulla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissanpentu on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissanpentu luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.