Aprikoosi (nyk. Säde)

Lisätty sivulle: 2011-05-20

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Aprikoosi (nyk. Säde)
30.7.2011 Aprikoosi muutti omaan kotiin Tuusulaan Dalton-kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia kodista:

5.8.2011 Hei, Paljon terkkuja täältä Tuusulasta!! Säde (entinen Aprikoosi) asustelee meidän makkarissa vielä, ja on kotiutunut hyvin sinne. Oikea sängynvaltaaja neidistä on tullut =) Neiti on hyvin hellyydenkipeä ja kiehnää mielellään, kehräämisestä ja pusuttelusta puhumattakaan. =) Säde viihtyy hyvin sylissä ja rakastaa tulla silitetyksi. Ruoka maistuu hyvin, ja masukin on ollut ihan “normaali”, ei ripulointia. Alkuihmettelyjen, ja ehkä jännityksen, jälkeen laatikossa käyminen on onnistunut hyvin.

Säde ei ole vielä päässyt tapamaan talon toista kissaa. Dalton sen sijaan on hyvinkin kiinostunut, mitä makkarissa on/tapahtuu, ja päivystää mielellään oven takana. Pientä ruokalakkoilua Daltonilla on myös, mutta ehkä se edistää laihtumista. =) Tarkoitus on, että he pääsevät treffeille viikonloppuna. =) Saapi nähdä miten käy. T. Isoahot ja kissat

***

Naaraspentu, noin 3,5kk (heinäkuussa 2011)/Helsingissä

27.7.2011 Aprikoosista todellakin tuli sylikissa. Se hyppää syliin ihan oma-aloitteisesti ja jää siihen lokoisasti makaamaan. Aprikoosi on erityisen tykästynyt Betty-kaverinsa häntään, jota pitää useinkin jahdata. Jostain syystä Betty pitää yllättää isolla loikalla juuri tämän ollessa hiekkalaatikolla. Aprikoosi onkin pieni hyppytaituri, myös ylöspäin.
Aprikoosi on myös kulinaristi, joka maistelee vastaan tulevia esineitä, muttei sentään kovasti järsi niitä. Vaikka Aprikoosi on viikossa rohkaistunut huimasti, se silti vielä säikkyy joitakin kovia ääniä ja nopeita liikkeitä. Bettyn ja Aprikoosin yhteisen iltariehunnan aikana Aprikoosi saattaa säikähtää omaa pörheää häntäänsäkin. :) Aprikoosi on se päällisin puolin kiltti tyttö, jonka särmä tulee esiin, kun se voi olla rennosti tutussa seurassa.

17.7.2011 Kaikki Aprikoosin sisarukset pääsivät jo omaan kotiin, joten Aprikoosi siirtyi hoitoon Helsinkiin Betty-pennun kanssa. Josko Aprikoosillekin löytyisi pian oma koti, joko Bettyn kanssa tai ilman.

Kuulumisia kotihoidosta: Kesti vähän aikaa ennen kuin harkitsevampi Aprikoosi rohkaistui osallistumaan leikkeihin koheltavan Bettyn kanssa. Vaikka Aprikoosi on Bettyyn verrattuna rauhallisempi, on tässäkin tytössä vauhtia ja virtaa. Ruoka maistuu ja vessassa käynti on ongelmatonta. Aprikoosi selkeästi kaipaa ihmisen seuraa ja alkaakin kehrätä, kun hoitohuoneeseen astuu. Aprikoosista lähtee muutenkin kaikenlaisia kurina- ja miukumisääniä. Silittäminenkin on
mukavaa enkä ihmettelisi, vaikka Aprikoosista kehkeytyisi sylikissa.

22.6.2011 Lisätty uusia kuvia.

20.5.2011 Sisarukset Ananas, Appelsiini, Aprikoosi, Avokado ja Annoona odottavat omaan kotiin pääsyä Tallinnassa joko yhdessä tai erikseen. Pennut ovat valmiita omaan kotiin kesäkuun loppupuolella.

Kissojen tarina: Vanha omakotitalo paloi ja mummo kuoli tulessa. Mummon kissat pääsivät kuitenkin ulos, mutta jäivät orvoksi ja olivat kadulla kylmässä ja nälässä. Emo-kissa pääsi hoitoon ja synnytti 11.maaliskuuta 5 pentua.

Aprikoosi “pikku-tyttö” on iloinen ja ystävällinen kisuli.

Kissaa ei tarvitse itse lähteä hakemaan Tallinnasta, vaan kuljetus Suomeen hoidetaan sovitusti ja ennen Suomeen tuloa kissa käytetään vielä virkaeläinlääkärin tarkastuksessa.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.