Appelsiini

Lisätty sivulle: 2011-05-20

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Appelsiini
23.8.2011 Appelsiin muutti omaan kotiin Keravalle.

***

Urospentu, noin 4kk (heinäkuussa 2011) Vantaalla

25.7.2011 Appelsiini etsii itselleen uutta kotia perheessä puhjenneen allergian takia. Appelsiini on reipas poika, tehosterokotuksillakin on nyt käyty ja eläinlääkärissä odotellessa tämä pikkukissa vain kehräsi rennosti! Appelsiini pääsi hätämajoitukseen kotihoitopaikkaan ja kaipaisi sitä omaa kotia. Vain hetki hoitopaikkaan saapumisesta tämä ihanuus käveli pörheä häntä pystyssä boksista ja aloitti hurmaavan purinan :) melkoisen valloittava tapaus siis! Lisätty Appelsiinista myös muutama uusi kuva.

16.7.2011 Appelsiini muutti omaan kotiin Helsinkiin.

22.6.2011 Lisätty uusia kuvia.

20.5.2011 Sisarukset Ananas, Appelsiini, Aprikoosi, Avokado ja Annoona odottavat omaan kotiin pääsyä Tallinnassa joko yhdessä tai erikseen. Pennut ovat valmiita omaan kotiin kesäkuun loppupuolella.

Kissojen tarina: Vanha omakotitalo paloi ja mummo kuoli tulessa. Mummon kissat pääsivät kuitenkin ulos, mutta jäivät orvoksi ja olivat kadulla kylmässä ja nälässä. Emo-kissa pääsi hoitoon ja synnytti 11.maaliskuuta 5 pentua.

Kotihoitaja kertoo, että Appelsiini on pennuista kaikista pienin ja vielä vähän ujo reppana.

Kissaa ei tarvitse itse lähteä hakemaan Tallinnasta, vaan kuljetus Suomeen hoidetaan sovitusti ja ennen Suomeen tuloa kissa käytetään vielä virkaeläinlääkärin tarkastuksessa.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.