Apollon

Lisätty sivulle: 2013-09-24

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Apollon
15.10.2013 Apollon muutti omaan kotiin Turkuun yhdessä veljensä Uranoksen kanssa.

***

Kuulumisia kodista:

21.10.2013 Apollon ja Uranos tuntuvat sopeutuneen oikein hyvin. Ruoka on maistunut eikä vatsaongelmia ole ilmennyt, vessahommatkin ovat sujuneet. Aluksi olivat kovin ujoja, mutta nyt ovat tottuneet jo ainakin minuun ja ovat vieraidenkin seurassa olleet reippaita ja tuttavallisia. Pojat ovat leikkisiä ja hellyydenkipeitä ja kehräävät paljon. En tosin vieläkään meinaa erottaa heitä toisistaan. :)

***

Leikattu urospentu, syntynyt 16.7.2013, kotihoidossa Helsingissä.

Kuulumisia kotihoidosta:

24.9.2013 Apollon on komea musta pikkukolli, jolla on hieman valkoista rinnassa ja alavatsassa. Komistus on reipas temmeltäjä, joka tulee ovelle vastaan astuessani hoitohuoneeseen. Tykkää silityksistä ja sylissäkin tovin viihtyy kunnes näkee jotakin mielenkiintoista, minkä perään pitää sännätä. Apollon etsii kotia, jossa on kissakaveri seurana tai muuttaisi oikein mielellään jonkun veljensä kanssa yhdessä omaan kotiin.

Pikkuiset olivat hoitoon tullessaan kovin alipainoisia ja kärsivät rajusta ripulista, johon syöivät pari antibioottikuuria. Tämä sairastelu rasitti pentujen suolistoa, joten uuden kodin on hyvä panostaa laadukkaaseen ruokintaan.

Hera, Kronos, Dionysos, Uranos ja Apollon ovat sisaruksia, jotka saapuivat yhdessä Nyks-emonsa kanssa yhdistykselle kotihoitoon 16.8.2013. Samassa hoitopaikassa ovat myös Gaia-emo pentujensa Afrodite, Pandora ja Demeter kanssa sekä orposiskokset Athene ja Aramis. Nämä suloisuudet ovat lähtöisin samasta kodista Satakunnasta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.