Aphrodite (nyk. Pihka)

Lisätty sivulle: 2011-12-11

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Aphrodite (nyk. Pihka)
26.1.2012 Aphrodite sai kotin Turusta Ainu-kissan kaverina.

***

Kuulumisia kodista:

30.1.2012 Aphrodite, eli nykyinen Pihka on IHANA! Mistään matkaväsymyksestä ei tietoakaan vaan sen energia on loppumaton, mutta myös nukahtaa heti kun saa silityksiä. Se on todella kiltti ja alkaa kehräämään jo pelkästään siitä, että sitä kohti katsoo. Ensimmäisen päivänä vanha kissani Ainu sähisi ja murisi pihkalle, mutta samana iltana Ainukin heltyi nuolemaan ja pussailemaan Pihkaa. (eivät kuitenkaan hirveästi vielä leiki yhdessä, ehkä P on liian pentumainen Ainulle?) Vähän pelkään Ainun mustasukkaisuutta, mutta yritän huomioida sitä ekstrapaljon.

Pihka ei oikein pitänyt nostelusta tai sylissä olosta, mutta ihmeellisesti se on oppinyt nauttimaan molemmista – kahdessa päivässä! Myös (raollaan olevan) oven avaamisen P oppi yhdessä illassa, loistavaa! Eli tällä suunnalla ei mitään ongelmaa, olen hyvin tyytyväinen ja niin ovat myös Pihka ja Ainu!

***

Leikattu naatas, noin 7kk

6.1.2012 Aphroditen varaus peruuntui hänestä riippumattomista syistä. Aphroditelle etsitään kiireesti kotia, neiti on jo ehditty steriloimaan ja maahantuontia varten vaadittavat testitkin on tehty ja tulokset saatu puhtaina. Neidin oli tarkoitus matkustaa suomeen 15.1. Kaikin puolin ihanan nuori kaunotar valmiina kotiin tai hoitoon pikinmiten!

16.10.2011 Aphrodite on todella kaunis ja hyvä luonteinen tyttönen Valgan tarhalta. Mikäli Aphrodite ehtii vielä hieman kasvaa se steriloidaan tarhalla ennen suomeen tuloa, jolloin kulukorvaus on 120e.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista on tehdään ilmoitus Eviralle.