Antti (nyk. Andy)

Lisätty sivulle: 2011-02-08

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Antti (nyk. Andy)
13.3.2011 Antti muutti omaan kotiin Helsinkiin.

***

Kuulumisia kodista:

12.6.2011 Hei! Kiitokset ihanassta Antti-kissasta, meillä siitä tuli Andy ihan saman tien kun saimme varmuuden että Andy muuttaa meille. Seurallisempaa kissaa saa hakea. Uteliainen ja ehtiväinen poika on. Aamusella herätys tulee joskus kolmen, neljän aikaan kun ruokakuppi kutsuu. Vessan siivoukseen Andy osallistuu tarkkailemalla sivusta ja suihkuun menijä hän seuraa vessan katolla päivystäen. Ainoa asia johon ieman pitää ottaa etäisyyttä on pölynimuri, muut talousvärkit saavat Andyn jakamattoman huomion.

Sopeutuminen kahteen kissakaveriin sujui Andyn kannalta mutkattomasti, toki Poju-kissa ei ollut alussa ihan samaa mieltä, piti kaveria hieman rasittavana. Nyt sitten mennään iltaisin kuin villi norsulauma, jos töminästä mitään voisi päätellä. Joskus kyllä iltapaini on kovin laiskan näköistä, kuin se olisi pakollinen iltakuvio, joka pitää muulle väelle esittää. Murri, joka on talon kissaseniori saa lepäillä rauhassa, kun pojat painivat ja joskus Andy nukkuu Murrin kyljessä.

Muutaman muutoksen Andy on saanut aikaan kotonamme: aina kun lähtee liikkeelle, pitää katsoa jalkoihin sillä Andy kiehnää ympäri ämpäri kulkijan jalkoja kuin parhaalla agility-radalla. Ylen ehtiväinenkin kaveri on, sillä vaikka kuinka vaivihkaa lähtisi makuuhuonetta kohti ja Andy jää omiin touhuihinsa, niin yleensä Andy istuu sängyllä ennen kuin ehdin itse sinne. Tapetit viimeisteltiin vaihtoon, joten viimeinkin saatiin aikaiseksi maalausoperaatio, jota oli suunniteltu pitkään. Se ainoa kukkapurkki pöllytettiin ympäri parveketta, kun mieheni jäi kotimieheksi pariksi päiväksi, Andy opetti miten parvekkeelta siivotaan mullat.

Varsinainen velikulta ja ihana kissa Andystä on kasvanut. Lämpimät kiitokset hoitokotiin, joka on antanut Andylle mahdollisuuden kissanpäiviin!!! Tässä vielä pari ootosta Andystä päivän askareissa..

terveisin, Anni ja Kaitsu – onnelliset Andyn hoitajat

***

Urospentu, noin 3,5kk (helmikuussa 2011)

8.2.2011 Anniinan ja Antin emo Anni on ilmeisesti aikoinaan otettu kesäkissaksi ja syksyn tullen se on hylätty. Nyt tällä kolmikolla on kuitenkin mahdollisuus parempaan, sillä ne etsivät omaa pysyvää kotia joko yhdessä tai erikseen. Sekä Anni että sen pennut ovat mukavia kotikissoja ja ovat hoidossa vanhalla mummolla Tallinnassa.

Kissaa ei tarvitse itse lähteä hakemaan Tallinnasta, vaan kuljetus Suomeen hoidetaan sovitusti ja ennen Suomeen tuloa kissa käytetään vielä virkaeläinlääkärin tarkastuksessa.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.