Antonio

Lisätty sivulle: 2012-12-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Antonio
2.1.2013 Antonio sai yhteisen kodin Reppanan kanssa Helsingistä

***

Urospentu, noin 5kk (joulukuussa 2012), kotihoidossa Vantaalla

16.12.2012 Antonio eli TonTon on käheä ääninen latinohurmuri. Temperamenttisen latinon tavoin Tontsa saattaa ensin tyytyväisenä kehrätä sylissä ja seuraavana hetkenä häntä heilahtelee kiukkuisesti tyytymättömyyden merkkinä. Vaikkakin señor Antonio onkin temperamenttinen, niin aggressiota ei kuitenkaan ole osoittanut.

6.12.2012 Antonio saapui kotihoitoon Vantaalle. Kuulumisia tulossa, kunhan kotihoitaja ensin hieman tutustuu tähän hurmuriin.

2.12.2012 Antonio on valloittava nuoriherra, joka rakastaa ihan kaikkia. Kiipeilee syliin, kiehnää jaloissa, leikkii toisten kissojen kanssa ja on oikein kiltti. Tämä komistus on oikein supersuper ihana kissa.

Löydettäessä Antoniolla oli pahasti murtunut tassu. Tassu on nyt leikattu ja röntgenkuvien perusteella näyttää, että se on hyvin parantunut. Antonion liikkeissä ei vanha tassuvaiva näy, mutta toki jossain elämänvaiheessa se voi alkaa oireilemaan.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpennulle on myös tehty sienitesti. Kissanpennulla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissanpentu on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissanpentu luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.