Anton

Lisätty sivulle: 2011-02-16

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Anton
13.3.2011 Anton muutti omaan kotiin Helsinkiin.

***

Uros, noin 6-7kk (helmikuussa 2011) Helsingissä

16.2.2011 Anton on hauskannäköinen, reipas ja helppo puolivuotias kissaherra jolla on raikuvan kovaääninen kehräys ja niin peruspositiivinen luonne että aihetta kehruumoottorin käynnistykseen löytyy usein. Sylitykset, silitykset, välillä ihan vain pelkkä katse saa aikaan hurrrjan hurinan jolle ei meinaa tulla
loppua.

Kurnuttelevaa jutteluakin riittää kun poika ilmeisesti selostaa leikkiensä ideaa katsojille. Mieliharrastuksia ovat normaalin lelujahdin lisäksi kaappikiipeily (parin tömähdyksen jälkeen kirjat ovat pääsääntöisesti pysyneet hyllyssä) ja veden kanssa lotraaminen. Tulevalta kodilta toivotaan siis satsausta mielenkiintoisiin kiipeilypaikkoihin (perusideana tuntuu olevan: mitä korkeammalle sen parempi) sekä tukevaan vesikippoon.

Elämänsä ensimmäiset kuusi kuukautta Anton vietti nätisti sanottuna vähemmällä huolenpidolla. Tätä ei tosin missään vaiheessa käyttäytymisestä ole huomannut sillä alusta asti poika on suhtautunut nätisti käsittelyyn. Hiekkalaatikkoasiatkin ovat hoituneet kunnolla. Tullessaan Antonin korvat olivat todella pahan näköiset korvapunkkien jäljiltä, mutta kiltisti se on antanut niitä putsata ja hoitaa vaikka varmasti välillä sattui.

Anton asustaa tällä hetkellä aremman Alva-siskonsa kanssa. Sisarukset tulevat hienosti toimeen, tosin enemmän leikki- kuin hellimismielessä (ehkä moiselle ei parhaassa teini-iässä olevilla riitä aikaa) ja varmasti mielellään lähtisivät yhteiseen kotiin tai sitten toisen kissan kaveriksi.

Kulukorvaus leikatusta kissasta on 120 euroa. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.