Antoine (nyk. Iivo)

07/06/2020 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

25.8.2020 Antoine muutti omaan kotiin veljensä Noelin kanssa.

***

Antoine on orvoksi jääneen veljesnelikon ajoittain vielä hieman varautunut hurjapää, joka rakastaa vauhdikkaita leikkejä.

9.9.2020

Emme toistaiseksi ota Antoinesta enempää kyselyitä vastaan. We no longer accept new adoption requests for Antoine.

3.9.2020

Antoine ja kolme veljeään, lempinimeltään peltobebet, menettivät alle kuukauden ikäisinä emonsa, kun tämä jäi auton alle ja menehtyi. Onneksi emon huomattiin olleen imettävä ja pitkien etsintöjen jälkeen kaikki neljä pentua saatiin turvaan autotien läheisestä pellosta. Rekku Rescuen sijaiskotiin pennut saapuivat reilu kuukauden ikäisinä ja hyväksyivät nopeasti kotihoitajan ihmis-emokseen. Niinpä pennut ovat kasvaneet reippaiksi ja ihmisiin tottuneiksi kotikissoiksi, joiden kanssa onnistuu käsittely, kuten kynsien leikkuu, hampaiden harjaus ja lääkkeen anto kissaburritossa.

Antoine on suloinen ja herkkä kissanalku, joka rakastaa vauhdikkaita leikkejä, eritoten palloja ja hippaleikkejä veljiensä kanssa. Antoine on perusluonteeltaan hieman varautunut ja tuppaa jännittämään uusia asioita, mutta rohkaistuu aina lopulta muiden pentujen esimerkistä. Syliin nostamista pikkuinen välttelee, mutta syliin päästyään on rauhallinen ja antaa tehdä hoitotoimenpiteet oikein urheasti. Päiväuniaikaan Antoine tulee reippaasti muiden pentujen mukana hoitajan syliin nukkumaan ja ottaa siinä yhteydessä mielellään vastaan silityksiä ja rapsutuksia. Lisäksi tällä orvoksi jääneellä pennulla on ollut pienestä lähtien äärimmäisen hellyyttävä tapa sylissä ollessaan imeä kotihoitajan puseroa, kuin kissaemoa, samalla kovaa kehräten ja leipoen. Uuden kodin on kuitenkin hyvä ymmärtää, että Antoinen luottamuksen saamiseen menee hieman enemmän aikaa ja hänen kanssaan tulee toimia hyvin rauhallisesti ja lempeästi.

Antoine ja veljensä Noel tulevat erityisen hyvin toimeen keskenään ja luonteiltaan täydentävät toisiaan, joten pojat etsivät yhteistä loppuelämän kotia. Antoinen varovaisuuden ja ajoittaisen arkuuden vuoksi olisi hyvä, että uudella kodilla olisi jo jonkin verran kokemusta kissoista ja kykyä tulkita kissan elekieltä. Kaksikko on tottunut saamaan paljon aikaa, huolenpitoa ja rakkautta, joten toivomme, että sama jatkuisi uudessa kodissakin.

Noel ja Antoine ovat luovutusikäisiä viikolla 38.