Antero

Lisätty sivulle: 2013-09-16

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Antero
15.10.2013 Antero muutti omaan kotiin Kortelaan.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

21.12.2013 Antero on ollut meillä nyt pari kuukautta ja kaikki on edelleen oikein hyvin! Vauhtia riittää edelleen, joskin vanhempi (ja laiskempi) kissa kyllä Anteroa selvästi rauhoittaa. Pojat tulevatkin keskenään hyvin toimeen. Koira ei piittaa kissasta, eikä toisinpäinkään ole suurempaa kiinnostusta ollut. Paino on noussut Anterolla puolisen kiloa ja ruoka onkin parasta mitä pikku kissa tietää! Onkin monesti saatu maha kippurassa nauraa Anteron moninaisia ruuan haku toimia. Hiljattain kisu varasti tyttären lautaselta broilerin siipipalan ja se suussa painoi ympäri olohuonetta. Ja kun se lopulta saatiin kiinni, niin mokoma murisee kuin koira! En edes tiennyt että kissatkin osaavat murista! Yönsä Antero viettää sängyssä ja mieluiten kainalossa. Sylissä on myös alkanut viihtyä, varsinkin illalla ennen nukkumaan menoa se kömpii syliin kehräämään.

***

Tällaista kissaperheen elämää meille siis kuuluu.

Leikattu urospentu, noin 10 viikkoa (16.9.). Kotihoidossa Vantaalla.

Kuulumisia kotihoidosta:

9.10.2013 Antero kaipaa pikaisesti omaa kotia, ettei tarvitse hoitoon jäädä ilman kissakaveria, kun Anteron kaverit Onnimanni ja Poppana lähtevät huomenna kotiin.

7.10.2013 Antero on nyt leikattu ja olisi valmis muuttamaan omaan kotiin! Anteron kaverit ovat lähdössä loppuviikosta uuteen kotiin, joten toivottavasti Anteron ei tarvitsisi jäädä pitkäksi aikaa yksin hoitopaikkaan! Antero etsii kotia, josta sille löytyisi leikkisä kissakaveri!

2.10.2013 Antero on jatkanut sydäntenvaltausta uudessa hoitokodissaan Vantaalla jo puolisentoista viikkoa. Kissahuoneen oven avaajaa odottaakin yleensä ensimmäisenä pieni valkoinen pää ja iso hurina ja purina! Energinen ja aktiivinen pikkukisu jaksaa touhuta kissakavereiden ja ihmisten kanssa ja tutustuu ennakkoluulottomasti uusiin asioihin. Vaikka Antero onkin kolmikon vilkkain ja leikkisin, malttaa se pysähtyä välillä sylittelemään ja jakelemaan nenäpusuja. Lääkintä- ja hoitotoimenpiteetkin sujuvat vaivatta, ja kohta päättyvän kahden viikon kuntokuurin tuloksena Anterosta on kuoriutunut kauniin valkoinen, silkkisen pehmeä, reipas pikkukaveri.

21.9.2013 Antero muutti uuteen hoitokotiin Vantaalle. Antero asettui nopeasti uuteen paikkaan kavereidensa kanssa ja oli heti kovin reipas ja huomionkipeä. Anteron leikkausta jouduttiin siirtämään pari viikkoa eteenpäin antibioottikuurin vuoksi. Anteron uudella omistajalla kannattaa olla mielenkiintoinen kaulakoru, sillä Antero tykkää nypeltää kaulassa olevaa korua sylissä ollessaan!

20.9.2013 Antero on todella hurmaava ja rohkea pieni kissa! Sitä saa vieraatkin ihmiset sylitellä ja se tulee rohkeasti tutustumaan vierailijoihin muutenkin.

16.9.2013 Antero, Poppana ja Onnimanni tulivat Rekkujen hoitoon Turusta.

Antero on ihana pieni hurmuri, oikein kehrääväinen tapaus. Antero on tottunut kotihoitopaikassa kouluikäisiin lapsiin. Antero ensimmäisenä juoksee syliin kehräämään kun hoitohuoneeseen menee. Välillä Antero on hoitotädin sylistä hieman mustasukkainenkin ja mielellään häätää kaverit sylistä pois.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.