Anselmi (nyk. Igor)

Lisätty sivulle: 2016-10-17

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Anselmi (nyk. Igor)
24.11.2016 Anselmi sai kodin Turusta Tituksen kaverina.

***

Kuulumisia kodista:

8.12.2016 Igor ja Titus lähettävät videoterveisiä tutustumishetkestään. Painileikit veivät Igorin voimat ihan loppuun!

***

Leikattu urospentu, synt. 7/2016, kotihoidossa Hämeenlinnassa.

10.11.2016 Anselmi alkaa olla jo iso poika, se on tämän pentueen suurin kaveri. Anselmi rakastaa uutta leluhiirtään ja saa valtavia hepuleita sen kanssa touhutessaan! Leikkien jälkeen on mukava käpertyä hoitotädin syliin kehräämään. Vieraita ihmisiä Anselmi katsoo aluksi hieman etäämmältä ja antaa muiden pentujen touhottaa heidän kanssaan. Hetken päästä Anselmikin kyllä liittyy joukkoon, kun alkuhälinä on rauhoittunut. Anselmi muuttaisi mielellään kotiin, jossa olisi reipas kollikaveri seurana!

17.10.2016 Anselmi on ihana pieni vauhtihirmu, joka ei ihan hetkessä väsy leikkimiseen! Se rakastaa kunnon painileikkejä ja on aina paikalla kun jotain tapahtuu. Se tykkää myös yrittää kiivetä jalkaa pitkin syliin (tästä yritetään kovasti opettaa pois) ja tekee kamikaze-hyppyjä pöydältä syliin/selkään. Sylissäkin jaksetaan olla hetki rapsuteltavana, mutta äkkiä huomio kiinnittyy johonkin muuhun ja pitäisi taas päästä leikkimään!

Anselmi, Ameba, Amalia ja Alina ovat tulleet Rekku Rescuelle Kiikoisten löytöeläinpalvelun kautta syyskuun alussa. Pienet, arviolta 5-viikkoiset pennut löytyivät ulkoa ilman emoa. Pentupoppoo on menossa leikattavaksi ja tehosterokotteelle 12.11. ja ovat sen jälkeen valmiita lähtemään omiin koteihin! Pennut ovat tottuneet syömään monipuolisesti lihoja sekä laadukkaita märkäruokia. Raksuja ne ovat saaneet lähinnä herkkuina.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.