Ansa

Lisätty sivulle: 2013-08-22

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Ansa
7.9.2013 Ansa muutti omaan kotiin Vantaalle toisen kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia kodista:

13.9.2013 Ajattelin laittaa kuulumisia Ansa-kissasta joka muutti luoksemme viikko sitten. Kissat ovat kaverustuneet oikein hyvin keskenään! Kissojen eristäminen ei ollut kovinkaan pitkäaikaista, koska molemmat vain maukuivat ja raapivat väliovea niin ettei meidän tai naapurienkaan nukkumisesta olisi tullut mitään! Meidän Rölli-kissa oli Ansasta hyvin kiinnostunut ja rupesi tekemään tuttavuutta samantien. Seuraavana päivänä ne löytyivät jo sohvalta vierekkäin nukkumasta. Menoa ja vilskettä riittää kun ne juoksevat kämppää edestakaisin, vuorotellen toisiaan jahdaten. Ruokakin Ansalle maistuu ja se viihtyy yöt meidän vieressä sängyllä nukkuen. Kaikki on siis sujunut oikein mallikkaasti :)

***

Leikattu naaraspentu, noin 3,5kk. Kotihoidossa Helsingissä.

27.8.2013 Ansa on rohkea tyttö joka ei juuri uusista jutuista hätkähdä. Pennut tutustuivat hoitohuoneen ulkopuoliseen elämään ja siinä missä Oiva-veli vielä mietti seuraavaa siirtoa, heitteli Ansa jo leluhiirtä pitkin lattioita. Ansa voisi sopia myös ainoaksi kissaksi tai rauhallisen kissan kaveriksi. Varsinkin hieman väsähtäneenä Ansa hakeutuu syliin ja ottaa siinä rennosti päiväunet.

23.8.2013 Ansa on veljeään Oivaa hintelämpi ja sirompi, suloinen pentu. Ansa on prinsessa joka ei mitä tahansa suuhunsa laita. Mielikuvitusta saa käyttää että neidille saadaan vähän ruista tassuun. Vauhtia kuitenkin riittää ja veljelle laitetaan painiottelussa kampoihin. Ansa tulee myös syliin rauhoittumaan sekä tuumailemaan maailman menoa. Pian kuuluukin jo pieni kehräys. Ansa käy hienosti hiekkalaatikolla.

22.8.2013 Ansa ja Oiva ovat sisarukset, jotka saapuivat Satakunnasta yhdistykselle hakemaan omaa kotia.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.