Annikki

15.07.2017

Alkuperä: Suomi

6.1.2023 Annikki pääsi muuttamaan omaan kotiin.

***

Annikki on topakka tätikissa, joka nauttii kuitenkin oman kodin rauhasta.

 23.12.2022 Annikki tuli Rekkujen sijaiskotiin kodinvaihtaja, koska hän stressasi kovasti elämää monilapsisessa ja monieläimisessä perheessä. Aluksi Annikki vietti paljon aikaa omassa rauhassaan saunalla ja edelleen hän nukkuu päiväunet lauteilla. Joten uudessa kodissaan Annikki toivoisi elämänmenon olevan kohtuullisen tasaista ja hänelle oma paikka jonne rauhoittua.

Toisinaan tätikissakin kuitenkin riehaantuu hepuloimaan ja silloin ympäri asuntoa sinkoilee pieni, pyöreä kissanmuotoinen raketti, joka mieluusti myös temmeltää sulkalelun perässä ja kiipeilee raapimapuussa. Annikilla on hieman ylimääräistä painoa, jota olisi suotavaa saada alaspäin.

Muutoin Annikki on mukava ja rakastettava kissa joka mieluusti tulee iltaisin sänkyyn ihmisen viereen nukkumaan. Annikki tykkää myös ulkoilla lasitetulla terassilla, joten turvallinen ulkoilupaikka voisi olla myös hänelle mieluinen.

Aiemmin stressin vuoksi Annikki oli pissannut laatikon ulkopuolelle, mutta kun elämä on tasaista ja mukavaa niin pissat ovat menneet hienosti laatikkoon. Tietyt muovilaadut tuntuvat myös kiinnostavan häntä, esim. juomapakkausten muovit täytyy pitää pois ulottuvilta tai hän tahtoo maistella niitä.