Anni

Lisätty sivulle: 2015-10-07

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Anni
14.11.2015 Anni sai kodin Helsingistä toisen kollikissan kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

21.11.2015 Anni on nyt asustanut täällä viikon verran ja kaikki on oikein hyvin. Alkuun Peto ja Anni ottivat vähän yhteen, mutta muutamassa päivässä niistä tuli kavereita, nyt ne pesevät toisiaan ja leikkivät yhdessä. Mitään terveysongelmia ei ole Annilla ilmennyt, eikä ruokahalussa ole moittimista. Ihmistä Anni säikkyy toki edelleen, mutta kun oikein rauhallisesti lähestyn niin Anni antaa jo rapsuttaa.

***

Leikattu urospentu, synt. 7/2015, kotihoidossa Helsingissä.

9.11.2015 Pojat ovat kasvaneet ja ovat oikeita sydäntenmurskaajia. Anni, tuttavien kesken Anni-Petteri, on rohkaistunut ja siitä on tullut kolmikon rohkein. Anni-Petteri on aina villitsemässä veljiään, mutta tykkää myös olla yhdessä talon omien kissojen kanssa ja seuraa tarkoin mitä vanhemmat tekevät opetellen aikuisena olemisen tapoja. Ruokahalu Anni-Petterillä on hyvä ja kasvanutkin pikkuinen on melkoisesti. Ruokavaliona on eläinkaupan ruoat samalla kun pennut ovat saaneet tuoretta lihaa, joka on herättänyt pennuissa suurta ihastusta ja lihaa saadessaan pentujen kesken kuuluu pientä murinaakin ja lihanpaloja kanniskellaan ympäri keittiötä. Nukkumaankin Anni-Petteri tulee ihmisten viereen muiden kissojen ohella. Lisätty uusi kuva Anni-Petteristä yhdessä veljensä Jaajon kanssa.

7.10.2015 Anni on nimestään huolimatta komea kollipoika. Aluksi sitä luultiin tyttökissaksi, mutta eläinlääkäri vahvisti että kyseessä onkin kolli. Eihän nimi kissaa pahenna, joten sai luvan jatkaa Annina. Anni on kolmikon älykkö, joka tyytyy seurailemaan maailman menoa, ja katsoo mitä muut tekevät ennen kuin itse menee leikkeihin mukaan. Kuten veljensäkin Anni on kaikkiruokainen ja sisäsiisti. Anni ei ole vielä tottunut ihmisiin niin paljon, että tulisi syliin. Hiekkalaatikolla on käyty alusta asti kiltisti ja tottuneesti, eli sisäsiisteys on näillekin kissanpennuille luontaista. Anni etsii kotia, jossa olisi reipas kollikissa seurana. Pentuja ei arkuutensa vuoksi luovuteta perheeseen, jossa on pieniä lapsia. Uudessa kodissa tulee jatkaa pennun totuttamista käsittelyyn.

Aamulypsyn Jaajo,Juha ja Anni ovat kotoisin Satakunnasta ja siirtyivät Helsinkiin kotihoitoon 27.9.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.