Anni (nyk. Veera)

Lisätty sivulle: 2011-04-04

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Anni (nyk. Veera)
1.8.2011 Anni sai kodin hoitopaikastaan.

***

Anni on Suomessa kotihoidossa Pirkanmaalla.

2.6.2011 Kuukauden aikana hoitopaikassaan Anni on kovasti kesyyntynyt ja on nyt hoitajansa silmäteränä viihtyvä sylikissa. Annia voi pitää sylissä miten päin vain ja rapsutella pitkiä aikoja – vielä Anni ei syliin omasta aloitteestaan tule, mutta on aina hoitojan lähettyvillä. Vieraisiin ihmisiin toki suhtautuu epäluuloisesti mutta omalle ihmiselleen on oikein ystävällinen kissa. Sylittelyjen ja rapsutusten aikana on alkanut vaikuttaa siltä ettei Anni osaa kunnolla kehrätä, sen kehräys yritykset muistuttavat hassulla tavalla vauvojen tuhinaa. Tyytyväinen tytteli on ihanasti silmiään ummistellen, kun hoitaja tyttösen syliinsä nappaa ja povitaskuun pistää. Perusluonteeltaan Anni on rohkea ja reipas, vauhtia edelleen piisaa ja kaikessa pitää olla mukana.

2.5.2011 Anni on aika sähäkkä ja pikkumyymäinen pikkuruinen likka. Vauhdikas ja utelias, ehkä hieman villi vielä. Kesyyntyminen aikansa ottaa, vielä ei anna kotihoitajna kovasti silitellä, eikä sylissä viihdy mutta uteliaasti vieressä seuraa kun hoitaja touhuaa muiden hoidossa olevien kissojen kanssa. Anni tulee erittäin hyvin toimeen muiden kissojen kanssa sukupuolesta riippumatta. Annin kodissa voisi olla kissakaveri odottamassa. Tulevalta omistajalta kyllä jonkin verran vaatii kärsivällisyyttä ja aikaa voittaa Annin luottamus puolelleen. Anniin voi sovitusti tulla tutustumaan kotihoitajan luo pirkanmaalle. Anni on hitusen alle vuoden vanha kissatyttö.

4.4.2011 Anni odottaa kotia Virumaalla.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.