Anneli

n. 5-8 v (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Anneli on kiltti ja rauhallinen kissarouva. Hän saapui Rekkujen sijaiskotiin viimeisillään tiineenä ja pennut hoidettuaan on valmis aloittamaan oman ihanan elämänsä ilman penturumbaa, kodin ainoana kissana.

13.2.2022

Kissaemo Anneli saapui Rekkujen sijaiskotiin yli 100 kissan populaatiosta. Hän on todennäköisesti synnyttänyt ja hoitanut pentuja usean kerran ennenkin, ja myös tämän viimeisen pentueensa hän on hoiti erinomaisesti.

Vuosia ulkona ilman kunnon hoitoa eläneenä Anneli itse oli melko huonossa kunnossa ja sitkeää korvatulehdusta hoidettiin pitkään. Anneli pitää silityksistä ja rapsutuksista, mutta harvemmin tulee itse ihmisen luokse. Hän viihtyy omissa oloissaan ja haluaisi nauttia rauhallisesta elämästä hyvässä hoidossa ja turvassa oman ihmisensä kanssa.

Annelille etsitään kotia ainoana lemmikkinä mielellään rauhallisesta aikuiskodista, jossa hän saisi vihdoin nauttia yksinoikeudella huomiosta ja rakkaudesta. Hän tulee myös toimeen lasten kanssa, kunhan lapset ovat vähintään kouluikäisiä ja osaavat käsitellä kissoja. Koirista Annelilla ei ole kokemusta, joten myöskään koiratalouteen hän ei sovi.

Annelin korva on vaurioitunut pitkään kestäneestä hoitamattomasta tulehduksesta ja korvakäytävä on ahtautunut. Eläinlääkärin arvion mukaan korvaa ei ole syytä vielä amputoida, mutta mikäli korvatulehdukset uusiutuvat eivätkä parannu kunnolla ahtaan käytävän vuoksi, tilanne voidaan joutua arvioimaan uudestaan. Yhdistys ei tulevaisuudessa korvaa tästä aiheutuvia kustannuksia.