Anneli

n. 5-8 v (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Anneli on kiltti ja rauhallinen kissarouva. Hän saapui Rekkujen sijaiskotiin viimeisillään tiineenä ja pennut hoidettuaan on valmis aloittamaan oman ihanan elämänsä ilman penturumbaa, kodin ainoana kissana.

13.2.2022

Kissaemo Anneli saapui Rekkujen sijaiskotiin yli 100 kissan populaatiosta. Hän on todennäköisesti synnyttänyt ja hoitanut pentuja usean kerran ennenkin, ja myös tämän viimeisen pentueensa hän on hoiti erinomaisesti.

Vuosia ulkona ilman kunnon hoitoa eläneenä Anneli itse oli melko huonossa kunnossa ja sitkeää korvatulehdusta hoidettiin pitkään. Anneli pitää silityksistä ja rapsutuksista, mutta harvemmin tulee itse ihmisen luokse. Hän viihtyy omissa oloissaan ja haluaisi nauttia rauhallisesta elämästä hyvässä hoidossa ja turvassa oman ihmisensä kanssa.

Annelille etsitään kotia ainoana lemmikkinä mielellään rauhallisesta aikuiskodista, jossa hän saisi vihdoin nauttia yksinoikeudella huomiosta ja rakkaudesta. Hän tulee myös toimeen lasten kanssa, kunhan lapset ovat vähintään kouluikäisiä ja osaavat käsitellä kissoja. Koirista Annelilla ei ole kokemusta, joten myöskään koiratalouteen hän ei sovi.

Annelin korva on vaurioitunut pitkään kestäneestä hoitamattomasta tulehduksesta ja korvakäytävä on ahtautunut. Eläinlääkärin arvion mukaan korvaa ei ole syytä vielä amputoida, mutta mikäli korvatulehdukset uusiutuvat eivätkä parannu kunnolla ahtaan käytävän vuoksi, tilanne voidaan joutua arvioimaan uudestaan. Yhdistys ei tulevaisuudessa korvaa tästä aiheutuvia kustannuksia.

Summary in English

Anneli came to Rekku Rescue’s foster home from a large  colony of cats. She had her kittens soon after and has raised them well. She clearly has had multiple litters before and she suffered from severe ear infection. Even though the infection has been cured now, it has left her ear scarred. At this point her ear doesn’t need any treatment, but if the infection repeats, her ear might have to be removed. These expenses won’t be covered by Rekku Rescue later.

Now that her kittens are grown up, Anneli is ready to move to her own home, where she could have all of the attention herself. She’s looking for a calm adult home, but gets along with children who are at least over 7 years old and know how to treat cats. She is kind and likes to be petted, but doesn’t really approach humans herself.

Anneli doesn’t have experience of dogs and we are looking her a home where she would be the only pet.