Annebonny

09/2017 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Annebonny on hieman omalaatuinen hengailija, joka etsii kissakokemusta omaavaa kotia ainoana kissana.

23.2.2021

Annebonny saapui Rekuille hoitoon kolmen pentunsa (Zorro, Mercedes, Valentina) kanssa syyskuussa 2020. Pennut ovat jo muuttaneet omilleen, mutta Annebonny on vietellyt kissanpäiviä sijaiskodissa hieman pidempään, totutellen yhteiseloon ihmisen kanssa.

Annebonny on lunkki hengailija, joka tykkää seurailla ihmisten puuhia ja pöristä kerällä sohvalla. Seurallisuudestaan huolimatta hän on silti vielä arka ja säikähtelee monia asioita. Häneen ei saa koskea, paitsi ehkä jos tarjolla on jotain herkullista naposteltavaa, silloin muutama silitys saattaa olla ok. Käsittely täytyy tehdä varmoin ottein ja vaatii vielä rutkasti treeniä, ja tästä syystä Annebonnylle etsitäänkin kissakokemusta omaavaa kotia, jossa  aran kissan kanssa toimiminen olisi jo tuttua kauraa.

Kesyttely sijaiskodissa on hoidettu tähän asti namusilla ja tämän takia Anskubonsku onkin saanut hieman pyöreitä kurveja. Ruokailuun tulisikin siis uudessa kodissa kiinnittää huomiota, ettei tytöstä tule entistä muodokkaampi. Annebonny tykkää leikkiä palloilla ja leluhiirillä ja peiton alla olevilla varpailla, mutta ei ole mitenkään erityisen vauhdikas tapaus. Utelias hän kyllä on ja uudessa kodissa uusien asioiden tutkistelu voisi olla hyvää aktivointia tälle neitokaiselle.

Pienten lasten perheeseen emme Annebonnya suosittele hänen arkuutensa takia. Kouluikäiset lapset, jotka osaavat antaa kissan olla rauhassa, voisivat olla ok. Rauhallinen aikuiskoti olisi tälle neitokaiselle kuitenkin se paras paikka päästä pahimmista peloistaan eroon. Myöskään muita eläimiä emme suosittele tämän neidin kaveriksi, Annebonnylle olisi varmasti parasta olla huushollin ainoa lemmikki.

Huom. Annebonnyn silmät vuotivat liian pöllyävän kissanhiekan takia ja ovat siksi hieman vetisen näköiset kuvissa. Silmissä ei mitään vikaa. :)

Summary in English

Annebonny is a bit peculiar cat lady looking for a home with experience on shy cats.

Annebonny arrived at Rekku Rescue with her three kittens in September 2020. Since then, the kittens have moved to their own homes but Annebonny has spent a bit more time getting used to living with humans at the foster home. She is still timid and gets scared of new things easily. She doesn’t like to be touched or handled and that’s why we are looking for a home with special skills and motivation to work with a timid cat. However, Annebonny is really curious and social, she likes to attend the things happening in the house and hang out on the sofa purring. She’s not really active but has a few favorite toys like balls, mice and human toes. Treats are her favorite thing and she likes to snack a lot and is a bit too chubby because of it. The new home should concentrate on her diet so that she doesn’t gain more curves.

We would like to find an adult home for Annebonny where she can safely come out of her shell and spend her life being worshiped as the only pet of the household.

 

Kulukorvaus

Kulukorvaus 160 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Karoliina / 045 614 7290

Soittoajat: la ja su 12-13

karoliinarekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Annebonny

    Olen lukenut Rekku Rescue ry:n ohjeet kissan adoptioon: Kissan Adoptio

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.


    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.