Anko

Lisätty sivulle: 2016-07-03

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Anko
18.7.2016 Anko sai kodin Bellin kaverina Helsingistä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

25.7.2016 The kittens are settling in well and have adopted each other. There is playful fighting and grooming going on, as well as cuddling during naps. I even caught them both using the litter box at the same time. Belle has grown into a young cat – her coat is smooth and she has grown into her ears and paws. She is very curious about anything going on in the kitchen (because it might be food!) and we are considering making a place where she can watch what is happening without being on the counter. Anko is growing well also. Her belly scars have closed nicely and her lump is shrinking. She still doesn’t understand the idea of personal space, but we can learn to live with that. She loves to use her scratching boards – something we have been unable to convince Belle to use on her own – and has learned to growl and carry her toys around from Belle. We just got a shipment on Carny food from zooplus.com and the kittens are loving it. They are also going bonkers for a toy they broke – now it has only a small chain at the end of the string instead of feathers and a bell. But they chase it with an unmatched ferocity.

***

Naaraspentu, leikataan, synt. 4/2016.

3.7.2016 Anko ja Unko loukutettuja löytökissoja, jotka ovat varttuneet ilman emoaan. Kotihoitoon saapuessa, niillä oli loisia ja loputon nälkä. Nyt sisarukset voivat jo hyvin ja ovatkin valmiita uuteen rakastavaan loppuelämän kotiin.

Anko on pieni energiapakkaus ja tykkää leikkiä hurjia leikkeijä veljensä kanssa. Vaikka Unko onkin Ankoa isompi ei pikku kissa jää veljelleen toiseksi. Uudessa kodissa olisikin hyvä olla toinen energinen kissa leikkikaverina sekä ihmisillä jaksamista aktivoida kissoja sekä huolehtia kodin turvallisuudesta.

Märkäruoka on Ankon suurta herkkua. Nälästään Anko ilmoittaa johdattelemalla ihmisiä ruokakuppia kohden, mutta nälän yltyessä pentu alkaa riehua ja yrittää jopa kiivetä pitkin ihmisen jalkaa ruuan saamiseksi. Silitykset ovat Ankon mieleen ja sisaruksista Anko todennäköisemmin on se joka tulee syliin ja jää siihen paijattavaksi.

Pennuista löytyy Facebookista videoita hashtagilla #Nokipallot

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.