Ankanpoika

Lisätty sivulle: 2012-01-11

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Ankanpoika
6/2012 Ankanpoika muutti omaan kotiin Helsinkiin.

***

Naaras, noin 8,5kk (kesäkuussa 2012), kotihoidossa Helsingissä

19.6.2012 Pienelle ja aralle Ankanpojalle kävi kuten sadussa konsanaan ja siitä on kasvanut kaunis Joutsen :) Neiti on hyvin tietoinen omasta viehättävyydestään ja rakastaa esiintyä vieraille. Hän pitää kaikenlaisista ihmisistä ikään ja sukupuoleen katsomatta. Neiti on kesy, hän hakee huomiota, hellyyttä ja silityksiä lähes kaiken valveillaolo aikansa. Muu aika menee kivasti katsellessa omaa söpöä olemustaan ja ympäröivää maailmaa peilin kautta, leikkiessä hienon pikku neidin hillittyjä leikkejä ja puutarhatöissä. Ankan-poika huolehtii ruukkuyrttien hyvinvoinnista, tuholaistorjuntannasta (banaanikärpäset!) ja multien kuohkeana pitämisestä ja toki kasveja täytyy välillä hieman harventaakkin. Tytteli pitää myös hyvää huolta perheenjäsenistään: hoitomamin herätessä on aina tyynyllä odottamassa
Ankan-pojan itse omin pikku käpälin saalistama leikkihiiri!

11.4.2012 Ankanpoika ja Odette lähtivät yhdessä reipastumaan toiseen kotihoitopaikkaan ja tytöiltä onkin tullut jo kivoja terkkuja :)

Tyttelit liikkuvat jo aivan vapautuneesti, leikkivät ja syödä rohmuavat kaikkea. Ankan-poika eli Ihme rakastaa kinkkua ja Odette eli Kumma pitäisi kaikintavoin valmistetusta perunasta.. Molemmat tytöt nukkuvat päälläni öisin hyvänyönriekkukohtauksen jälkeen. Kummatkin rakastavat hoitopaikan omia kissoja Maisua ja varsinkin Apsun ympärillä molemmat tytöt kiehnää koko ajan. Apsu on opettanut niille miten ronklataan ruuan kanssa ja jos ei ole mieleistä murkinaa, niin katsotaan syyttävästi tai täysin murtuneena huonoa kokkia, mangutaan rappukäytävään juoksemaan ja peitellään e-rit-täin huolellisesti asiat hiekkalaatikolla!

Ankanpoika rakastaa korvatulppia ja hiippailee se suussa ylpeän korvatulpan omistajan elkein! Tytsy antoi silittääkin ruokakipolla, ei ollut moksiskaan, nosteli vaan peppuaan :)

6.2.2012 Lisätty kuvia.

11.1.2012 Ankanpoika ja Nalle Puh ovat kotihoidossa pentujen Tihru, Odette, Odile sekä Daltonin veljekset kanssa samassa hoitopaikassa.

Ankanpoika on pieni ja söpö, ei enää arastele meitä mutta ei tunne oloaan tarpeeksi turvalliseksi nauttiakseen silityksestä, paitsi jos ei huomaa että koskettaja on ihminen, mutta tilanne muuttuu varmasti nopeasti. Nalle Puh on selkeästi Ankan sisko, nimi tuli korvista, ne oli sivulla vähän lupalla neidin saapuessa meille. Ollut alusta asti siskoaan iisimpi tapaus, leikkivät paljon keskenään. Tytöillä on hienon väriset silmät, toivottavasti kuvista näkyy. Ankanpoika ja Nalle Puh muuttaisivat mieluusti yhdessä uuteen kotiin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.